27. oktober 2020
Den 18-årige, der har optrådt som betjent og franarret godtroende borgere store beløb, er varetægtsfængslet i fire uger. Modelfoto
Den 18-årige, der har optrådt som betjent og franarret godtroende borgere store beløb, er varetægtsfængslet i fire uger. Modelfoto
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 18-årig bedrager fængslet: Medgerningsmand kan være på fri fod

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

18-årig bedrager fængslet: Medgerningsmand kan være på fri fod

Retten i Lyngby har varetægtsfængslet den 18-årige ved et grundlovsforhør

Opdateret 15. oktober 2020 kl. 13:59
Det Grønne Område - 15. oktober 2020 kl. 13:15

Den 18-årige mand, som politiet anholdt onsdag formiddag for at have franarret en ældre borger store pengebeløb og udgivet sig for at være betjent, blev torsdag varetægtsfængslet i fire uger. Det sker, mens politiet efterforsker videre i sagen, skriver Nordsjællands Politi på twitter.

arrow Læs også: Anholdt: Udgav sig for at være betjent og franarrede ældre over en million kroner

Varetægtsfængslingen sker på baggrund af, at den formodede gerningsmand tidligere er dømt for lignende forhold samt en formodning om, at der er en medgerningsmand på fri fod.

Politiet mener, at den 18-årige gennem de seneste måneder har optrådt som falsk politibetjent for at franarre ældre borgere større pengebeløb ved at tilegne sig deres personlige NemID-oplysninger.

Det er blandt andre gået ud over en ældre mand fra Virum, som gennem de seneste seks måneder er blevet franarret et pengebeløb på over en million kroner.

fsp

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?