25. oktober 2020
Lene Alsgren overtager posten som direktør på midlertidig basis.
Lene Alsgren overtager posten som direktør på midlertidig basis.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bakken konstituerer ny direktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bakken konstituerer ny direktør

Lene Alsgren, direktionssekretær og leder af teltholderforeningen på Dyrehavsbakken, er konstitueret som ny direktør efter Nils-Erik Winther.

Det Grønne Område - 13. oktober 2020 kl. 15:29
Af Lars Schmidt

Den 58-årige Lene Alsgren er i dag blevet konstitueret som Bakkens administrerende direktør, efter at Nils-Erik Winther den 2. oktober fratrådte stillingen efter 12 år på posten.

Det oplyser Dyrehavsbakken i en pressemeddelelse.

Lene Alsgren har siden 2006 været direktionssekretær og administrativ leder af Teltholderforeningen på Bakken.

"Med sit indgående kendskab til Bakken har Lene Alsgren den bedste forudsætning for sammen med bestyrelsen og Bakkens mange teltholdere at sikre, at vi har en stabil og velfungerende organisation i den kommende tid, mens der arbejdes på at finde en varig løsning for stillingen som administrerende direktør," siger Michael Idemo, formand for Bakkens bestyrelse, i pressemeddelelsen.

”Jeg har igennem mine 14 år på Bakken haft et tæt samarbejde med såvel bestyrelse som Bakkens teltholdere, og jeg er blevet opfordret til at varetage rollen som fungerende administrerende direktør i en periode. Jeg vil sammen med Bakkens dygtige medarbejdere gøre alt for at sikre, at overgangen, indtil en ny administrerende direktør for Bakken er fundet, kommer til at ske på den bedst mulige måde," siger Lene Alsgren.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?