23. juni 2021
Kun seks procent af borgerne stemte, da man skulle beslutte, hvordan de grønne arealer i Vordingborg syd skal plejes. Det er ikke repræsentativt, siger Eva Sommer-Madsen. Foto: J.C. Borre Larsen
Kun seks procent af borgerne stemte, da man skulle beslutte, hvordan de grønne arealer i Vordingborg syd skal plejes. Det er ikke repræsentativt, siger Eva Sommer-Madsen. Foto: J.C. Borre Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Vild med vilje kan også blive for vildt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Vild med vilje kan også blive for vildt
Debat Vordingborg - 07. juni 2021 kl. 07:10

Parkanlægget ved Klintevænget på Ore Strand er blevet for vildt, og jeg møder mange som har samme overbevisning. Den smukke perle, arealet er, er i hvert fald helt væk.

Med respekt for den fine politisk vedtagne dynamiske driftplan for Vordingborg Kommunes grønne arealer ytrer jeg mig alligevel.

Efter kontakter ad den politiske vej blev arealet i sidste uge slået - eller noget af det.

Det er ikke indbydende for borgere og turister, der gerne vil til stranden med madkurven, ud at nyde solen eller børnene spille bold. Derfor bør hele anlægget slås, stengærdet er helt skjult. På den måde undgår man også, at skovflåter og hundeefterladenskaber skjuler sig.

Dem, jeg møder hver dag ved morgenbadet, har aldrig hørt om, at de skulle stemme på, hvordan kommunens grønne arealer skulle plejes. Planen for grønne arealer i Vordingborg syd er gennemført med en stemmeprocent på seks - det er vel egentlig heller ikke et tal, der repræsenterer demokratiet i området.

Alle steder behøver ikke være vilde, så lad os bevare det smukke anlæg og få slået græsset.

Eva Sommer-Madsen (V)
Nygårdshave 6

Vordingborg

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk