11. maj 2021
Debattør Jørgen Nymark er enig med Gitte Kongstad, når det gælder striden mellem Vorddingorg Erhvervshavn og de lokale borgere på Ore. Foto: Lars Christensen
Debattør Jørgen Nymark er enig med Gitte Kongstad, når det gælder striden mellem Vorddingorg Erhvervshavn og de lokale borgere på Ore. Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Tænk længere end egen næsetip

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Tænk længere end egen næsetip
Debat Vordingborg - 03. maj 2021 kl. 08:57

Det har mange gange undret mig, at voksne mennesker kan fare i flint og bruge enorm meget tid på at harmes over en udvikling som reelt vil betyde fremskridt for området og hvis man bruger fantasien bare vil ændre udsigten til at give et indtryk af aktivitet i stedet for ingenting.

arrow Læs også: Debat: Borgerne på Ore i oprør

Når det i tilgift betyder mere attraktive lokale arbejdsbetingelser, forøgede indtægter til kommunen og dermed større skattegrundlag som kommer os alle til gode, burde det være bedre at anvende tid og kræfter på personlig udvikling end at vælge begrænsningerne, selv om det kan betyde en horisont, der brydes af udviklingens aktiviteter.

Jeg tilslutter mig de betragtninger Gitte Kongstad gav udtryk for i lørdagens debatindlæg.

Jørgen Nymark
Mølleparken 14
Vordingborg

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk