11. maj 2021
Vordingborg Kommunes gave fra kongehuset. Foto: Jens Wollesen
Vordingborg Kommunes gave fra kongehuset. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Flag i byrådssalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Flag i byrådssalen
Debat Vordingborg - 03. maj 2021 kl. 08:36

Det var interessant at følge slagets gang i ugens møde mellem politikerne i kommunen og høre indstillingen til udsmykning i selve byrådssalen.

Jeg hilser med stor tilfredshed tilslutningen til at anvende det klenodie, som byen fik overrakt af vort lands kronprins på vegne af kongehuset, da 800 året for flagets oprindelse blev fejret på stedet for hjemkomsten fra Estland.

Iflg. historiebøgerne er det FORLØBEREN for det udseende DANNEBROG har i dag, så intet kan være mere nærliggende end netop dette flag kommer til ære i hjembyens byrådssal.

Om det er nødvendigt med en speciel tilladelse til opsætning er vel også tvivlsomt, hvis kommunalbestyrelsen vedtager en sådan udsmykning, men lad det komme an på en prøve, for det nye rådhus er vel heller ikke blevet godkendt udenbys.

I øvrigt burde gaven nyde den ære at vaje dagligt på Borgruinen fra kong Valdemars tid, men det lykkes formentligt med kommunalbestyrelsens hjælp at få dette godkendt.

Det er trods alt en gave fra Kongehuset, så det skal vel ikke bare gemmes af vejen for offentligheden, så man kun mod betaling kan se split(4)flaget i Borgcentret.

Jørgen Nymark
Mølleparken 14
Vordingborg

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk