30. marts 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Kære Gentofte-borgere - vi er udsat for hetz med udligning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Kære Gentofte-borgere - vi er udsat for hetz med udligning

Hans Toft, din kritik af udligningen er både berettiget og relevant og modig. Det kan - igen - sammenlignes med en hetz mod vores dejlige kommune.

Debat Villabyerne - 26. februar 2020 kl. 18:00
Af Bjarne B. Pedersen, Plantevej 27, Dyssegård
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For at tage idræts- og sundhedsområdet:

Så synes jeg, at det er udtryk for ansvarlig økonomi, at kommunens svømmehal bestod af et 25 meter bassin indtil 2001! Plus et mindre spring- og børnebassin. Og sportsparken har i mange år fungeret med haller og idrætsanlæg, som efterhånden var ret brugte.

arrow Læs også: DEBAT: Jeg føler mig stolt over at bo i en kommune, der kan bidrage til at mindske den geografiske ulighed
Få anlæg

Jeg har været vant til, at al idræt var samlet på ganske få anlæg. Gentoftes er meget mere spredt ud med lokale faciliteter. Tag f.eks. Gentofte Volley, som har trænet i Gammel Hellerups gymnastiksal, ganske vist nogle år tilbage. Og i Skovshoved Idrætsforening foregår mange aktiviteter rundt omkring i området, det eneste fysisk synlige anlæg er fodboldbanen.

Vil Mette Frederiksen lytte?

Blandt meget andet har Skovshoved en skytteforening, som i sagens natur ikke bruger fodboldbanen. Den må så holde til et andet sted. Jeg ved ikke hvor - måske i skolen?

Så alt i alt kan jeg kun være enig i, at planerne om øget udligning for Gentofte - på 500 mio kr - ikke bør have nogen gang på jorden.

Så er det jo spændende om regeringspartiet og Mette Frederiksen overhovedet vil lytte til os!

Til de socialdemokratiske medlemmer af byrådet:

Hvad er jeres holdning til udligningsspørgsmålet?

Det kunne være interessant at høre lidt mere om. Hvis man overhovedet har hørt noget! (Bjarne B. Pedersens indlæg slutter her.)

OBS: Søren Heisel (S) har udtalt sig om udligning

1. viceborgmester Søren Heisel (S) kom klart til udtryk med sin kritiske holdning til regeringens udligningeudspil i Villabyerne 5. februar 2020.

Her sagde han bl.a.:

"Når jeg ser på, hvad vi bruger på borgerne, så er det ikke højere beløb, end man bruger andre steder. Folk tror, at vi har en stor pengetank, som vi bare kan bruge af i Gentofte, men det har vi faktisk ikke. " /Redaktionen

Nyhedsbrev tilmelding


KONTAKT OS