3. juni 2020
Måske blomstrer lupinerne også tidligt i år. Privatfoto
Måske blomstrer lupinerne også tidligt i år. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Fra en vandringsmand på de lange veje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Fra en vandringsmand på de lange veje
Debat Villabyerne - 30. marts 2020 kl. 10:09
Af Gorm Bloch, Broholms Allé 27Charlottenlund
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra en vandringsmand på de lange veje på hede og i skov her et forsigtig optimistisk budskab. I en epoke så svær som denne for vort elskede lille land er det vigtigt at tænke på, omfavne og nyde det spirende forårs komme.

Klimakatastrofer, Brexit, B-skat, Trump og pandemier - javel! Men foråret kommer tidligt i år, og det spirer, dufter og sprøjter i lyksalig jubel!

Tusindfryd, perlehyacint, løjtnantshjerte, vintergæk, anemoner, påskeliljer og erantis. Vibeæg, den spinkle, men overraskende vindseje lille, lilla skønhed.

Og så en af mine personlige favoritter: Lupinerne. De står så smukt og strunkt, hvor man mindst venter at møde dem. Ved gadekær, men også på ellers så uanseelige passager langs vejgrøfter og hegn.

Lupinerne, som jo også kaldes ulvebønne, må vi dog trods tidligt forår nok vente med at nyde til engang i maj eller tidlig juni. Men hvem ved om også de overrasker med tidlig blomstring i år. Hvabehar! Det skal blive rigtigt spændende at følge.

Lad forårets dufte og liv fylde vore hjerter, næse og livsstyrke. Såvel i det jyske som på Danmarks mange smukke øer. Vi fortjener det, og vi trænger i den grad til det.

Den gamle Skovlovring

Nyhedsbrev tilmelding

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

KONTAKT OS