13. april 2021
Institutionsejer Henrik Jensen (th.) og kommunalbestyrelsesmedlem Andreas Weidinger, på den private daginstitution Stepping Stones Preschools' legeplads.
Institutionsejer Henrik Jensen (th.) og kommunalbestyrelsesmedlem Andreas Weidinger, på den private daginstitution Stepping Stones Preschools' legeplads.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Forbud mod private daginstitutioner rammer Gentoftes børn hårdt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Forbud mod private daginstitutioner rammer Gentoftes børn hårdt
Debat Villabyerne - 04. april 2021 kl. 11:37
Af Andreas Weidinger (K), næstformand for Børneudvalget, Henrik Jensen, ejer af Stepping Stones Preschool på Bernstorffsvej, Rikke Rosengren, leder af Bonsai på Jægersborg Allé

Socialdemokratiet, Radikale, SF og Enhedslisten har støttet et forbud mod private daginstitutioner, der skader vores børn og pasningsmuligheder i Gentofte.

arrow Læs også: Pædagog i opråb - er bange for at gå på arbejde under corona

I Gentofte har vi fantastiske kommunale, selvejende og private institutioner. De spiller godt sammen og tilbyder en bred vifte af muligheder for vores børn.

Netop ordentlig børnepasning og udvikling af vores børn fra en tidlig alder er en af grundstenene i Gentoftes succes. Lige nu prøver partierne at bortforklare deres ideologiske kamp mod vores lokale private børnehaver. Men faktum er, at man i fremtiden ikke må eta­blere private daginstitutioner eller trække overskud ud.

Og hvad er så årsagen til at ulovliggøre velfungerende private børnehaver i bl.a. Gentofte? Jo, det handler hverken om faglige eller saglige argumenter. Det handler blot om rendyrket idelogi, der ikke er funderet i andet end lommefilosofiske tanker hos de mest inkarnerede partiansatte på Christiansborg.

En ting er ideologisk symbolpolitik, der ikke har nogen konsekvenser. Det kan vi leve med. Men når ideologien rammer og skader vores børn, så bliver vi harme!

Det frie valg for danske forældre er afskaffet, og det går ud over børn og forældre i Gentofte og resten af landet.

Vores budskab til Socialdemokratiet, Radikale og SF er klart: Nu er det tid til at stoppe den skadelige lovgivning, der rammer vores børns muligheder. Til alle vores medborgere i Gentofte er vores melding også klar: Kæmp for det frie valg hvad enten I har valgt en kommunal, selvejende eller privat institution.

Mangfoldigheden i pasningstilbuddene i Gentofte er noget af det, der gør børnelivet i Gentofte så godt, som det er. Vi må stå sammen mod ideologi, der skader vores børn.

arrow Kommune opfordrer: Giv børnene kortere dage
20. januar 2021 kl. 05:56 Opdateret: kl. 11:18
arrow Ny daginstitution: Børn skal lære sprog og gode vaner tidligt
01. november 2020 kl. 18:41 Opdateret: kl. 11:22
Nyhedsbrev tilmelding

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

KONTAKT OS