29. juli 2021
Glen Madsen (DF) mener, at borgmesteren enten manipulerer med borgerne eller at direktionen vildleder kommunalbestyrelsen.
Glen Madsen (DF) mener, at borgmesteren enten manipulerer med borgerne eller at direktionen vildleder kommunalbestyrelsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Taler borgmesteren sandt, er kommunalbestyrelsen blevet vildledt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Taler borgmesteren sandt, er kommunalbestyrelsen blevet vildledt

Glen Madsen (DF) medlem af Hørsholm Kommunalbestyrelse:

Opdateret 28. juli 2020 kl. 16:44
Debat Ugebladet Hørsholm - 28. juli 2020 kl. 16:00

I borgmesterens replik til mit læserbrev, om at "Hannebjerg" stadig kan nå at blive til børnenes bedste, skriver han, at det vil være dumt at afbryde samarbejdet med køberen af Hannebjerg-grunden, fordi det er en "antagelse" fra min side, at Hørsholm Kommune uden videre kan udtræde af handlen, samt at det vil være uklogt, fordi køberen i givet fald vil gøre krav gældende overfor kommunen.

arrow Læs også: DEBAT: Fugle på taget eller i hånden?

Hvordan i alverden kan borgmesteren skrive det, når han udmærket ved, at jeg på ingen måde "antager" noget som helst, men derimod blot gengiver den information Kommunalbestyrelsen for få måneder siden er tilsendt fra direktionen?

I lyset af situationen omkring Covid-19 adspurgte jeg i slutningen af marts borgmesteren om, at få tilsendt en status på de indgåede handler omkring henholdsvis Hannebjerg og PH Park. Herunder stillede jeg et spørgsmål om, hvorvidt begge parter (Hørsholm Kommune og køberen) kunne gå fra købsaftalen på Hannebjerg?

Hertil svarede direktionen 32 dage senere således: "Ja, både køber og sælger kan udtræde af handlen. Sælger har ikke præsteret anmærkningsfrie lokalplaner - og køber har ikke påbegyndt byggeri i henhold til de frister, som er angivet i købsaftalerne". Intet sted i den opdaterede status beskrives et forventeligt krav fra køber - tværtimod!

Med to så divergerende udtalelser fra borgmesteren og direktionen i Hørsholm Kommune er der reelt kun to muligheder. Enten manipulerer borgmesteren med borgerne, eller også er Kommunalbestyrelsen blevet vildledt af direktionen. Begge dele er i min optik en meget alvorlig sag.

Borgmesteren skylder borgerne og Kommunalbestyrelsen svar på, om han i forbindelse med sin replik har spurgt direktionen til råds? Samt om han deraf er tilgået nye oplysninger udenom Kommunalbestyrelsens vidne? Eller om han valgte at se stort på informationen, Kommunalbestyrelsen allerede var tilsendt, fordi "fortællingen" om et muligt krav tjener det formål, at fastholde beslutningen, der favoriserer pengemændene fremfor Lilleskolens børn?

Det er i øvrigt også vrøvl, når borgmesteren skriver, at en anden og bedre beslutning på Hannebjerg-grunden, vil gå ud over en institution i Rungsted. Ingen taler jo om, at Hannebjerg-grunden slet ikke skal udvikles. Blot at den skal udvikles, så Lilleskolen også kan se sig selv i projektet. Derfor er den påstand blot endnu en del af borgmesterens evindelige spinmaskine og manipulationer!

arrow PH Park på pause: Klagesager udsætter salg af 'Strømmen'
05. august 2020 kl. 07:00 Opdateret: kl. 15:29
arrow Nybolig om salgspause i PH Park: En klog beslutning
05. august 2020 kl. 06:30 Opdateret: kl. 08:52
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?