12. maj 2021
Venstres Fritz Reuther og Anne Ehrenreich.
Venstres Fritz Reuther og Anne Ehrenreich.
Foto: Morten Timm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Udvikling handler ikke kun om penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Udvikling handler ikke kun om penge

Af Anne Ehrenreich og Fritz Reuther (V), medlem af Hørsholm Kommunalbestyrelse:

Debat Ugebladet Hørsholm - 29. juli 2020 kl. 15:45

Steen Hansen argumenterer for videre rammer for byggeriet i de nye lokalplaner alene ud for økonomiske betragtninger. Og glemmer helt det som mange lægger stor vægt på. Nemlig herlighedsværdi og de grønne omgivelser. Det er derfor, at mange flytter til Hørsholm.

arrow Læs også: DEBAT: Venstre tager fejl

Fra Venstres side noterer vi os, at et flertal i kommunalbestyrelsen har besluttet at sende administrationens lokalplanforslag i høring. Venstre stente imod, idet vi ønskede, at spørgsmålet om mindstegrundstørrelser ved arealoverførsler og sammenlægninger skulle indskrives i formålsparagraffen, så det kunne håndhæves.

Steen Hansen bor selv uden for det område, som nu skal reguleres af lokalplan 173 og deltog, som os, i borgermødet i juni, hvor vi vel nærmere var 20 end 10 borgere.

Når kommunen laver borgerhøringer og borgermøder, så kan vi da ikke bare ignorere borgernes input som følge af en lav svarprocent eller deltagelse? Det er ikke noget, som vil animere til fremtidig deltagelse.

Når vi fra politisk hold skal tage stilling til høringssvarene vedrørende lokalplan 173, så vil vi fra Venstres side vurdere, om der er ting, som skal ændres. I den forbindelse vil vi lægge størst vægt på høringssvar fra borgere, som bor i området og bliver direkte berørt af de nye rammer.

arrow DEBAT: Husværdier forringes og udvikling bremses
24. juli 2020 kl. 05:30 Opdateret: kl. 15:33
arrow DEBAT: Hvem skal have ret til hvad?
20. juli 2020 kl. 09:35 Opdateret: kl. 09:36
arrow DEBAT: Det er de store kasser og Hulsøvang der spøger
16. juli 2020 kl. 06:00 Opdateret: kl. 14:57
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?