5. juni 2020
Et samlet Social- og sundhedsudvalg i Hørsholm sender en kæmpe tak for indsatsen til medarbejderne i den kommunale handicap-, pleje- og ældresektor.
Et samlet Social- og sundhedsudvalg i Hørsholm sender en kæmpe tak for indsatsen til medarbejderne i den kommunale handicap-, pleje- og ældresektor.
Foto: Morten Timm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Samlet udvalg sender kæmpe ros til medarbejderne i handicap-, pleje- og ældresektoren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Samlet udvalg sender kæmpe ros til medarbejderne i handicap-, pleje- og ældresektoren

Af Thorkild Gruelund (UP), Fritz Reuter (V), Maj Allin Thorup (K), Svend Erik Christiansen (S), og Glen Madsen (DF), medlemmer af Social- og seniorudvalget:

Opdateret 23. marts 2020 kl. 14:27
Debat Ugebladet Hørsholm - 23. marts 2020 kl. 11:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kære medarbejdere i handicap, pleje- og ældresektoren.

arrow Læs også: DEBAT: Vi skal passe på vores Hørsholm - og vores byliv

Under normale omstændigheder er vi i Social- og seniorudvalget fulde af beundring over den kæmpe store arbejdsindsats og det engagement, I alle som én og hver især lægger for dagen (og natten). I den alvorlige situation hele verden, Danmark og Hørsholm står i bliver vores beundring af jer større og større for hver dag, der går.

I det daglige er I, som den mest naturlige ting i verden, garanter for, at Hørsholms borgere med et handicap, udsatte samt ældre passes og plejes.

I løfter med jeres arbejdsindsats og personlighed hver dag mange menneskers sundhed, velvære og livskvalitet. Det skal I have en stor tak for.

I den ekstraordinære situation vi befinder os i, gør I alle de fantastiske ting, I plejer, men altså under meget vanskeligere forhold end normalt. Mange af jer knokler i disse dage og uger i døgndrift. Imens I byder ind med endnu mere af jeres medmenneskelighed og professionalisme.

I gør alt, hvad I kan for at beskytte de borgere, der er allermest udsatte i situation, samtidig med at I udsætter jer selv for langt større risiko end os, der kan arbejde hjemmefra.

I gør alt, hvad I kan for at beskytte de borgere, der er allermest udsatte i situation.

I gør om nogen en forskel.

Tusind - tusind tak for jeres brave indsats.

arrow Borgmester-appel: Bak op om vores virksomheder og køb lokalt
16. marts 2020 kl. 11:15 Opdateret: kl. 22:32
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?