1. december 2020
Hillerøds Hospital har så dårligt ry, at mange ikke vil bo i vores område på grund af risikoen for indlæggelse på Hillerød, skriver Tabita Wulff.
Hillerøds Hospital har så dårligt ry, at mange ikke vil bo i vores område på grund af risikoen for indlæggelse på Hillerød, skriver Tabita Wulff.
Foto: Kresten Scheel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Nej tak til super sygehus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Nej tak til super sygehus

Af Tabita Wulff, Mikkelborg Park 5, Hørsholm:

Debat Ugebladet Hørsholm - 20. maj 2020 kl. 06:00

Igen, igen slår Anne Ehrenreich på tromme for supersygehuset i Hillerød. Det er vel på tide at fortælle hende om mange borgeres indstilling til Hillerød. Den er klar!

arrow Læs også: DEBAT: Vi må opstille en anden borger fra Hørsholm

Helst ikke behandling eller indlæggelse hverken nu eller når profilen skifter til SUPER.

Hørsholms borgere bør være henrykte over, at vi som den sydligste kommune måske kan få mulighed for at slippe ud af optagerområdet og ind på det fantastiske Gentofte Hospital. Ingen lappeløsninger med små klinikker i Helsingør eller Frederikssund. Vi er mange, der vil behandles på Gentofte.

Hillerøds Hospital har så dårligt ry, at mange ikke vil bo i vores område på grund af risikoen for indlæggelse på Hillerød.

Jeg har været så heldig at få ny hofte på Gentofte, her kan vi tale om super læger, super sygeplejersker, fysioterapeuter name it. Og kirurger i verdensklasse.

På Gentofte er maden som på et femstjernet hotel, lavet i eget køkken. Hvordan kan et regionsråd overhovedet få den idé, at et eller andet privat carteringsfirma skal levere junkfood?

Det bekræfter mig kun i, at regionsrådene bør nedlægges, så vi kan slippe for alle de elendige politikere, der har stemt for Hillerøds ansigtsløftning i stedet for at lytte til lægelig ekspertise og bygge et ægte super hospital med eget køkken og eneværelser i verdensklasse.

arrow DEBAT: Ingen grund til bekymring Torben Kjær
02. juni 2020 kl. 09:46 Opdateret: kl. 09:57
arrow DEBAT: Ensidig debat om hospitaler
29. maj 2020 kl. 07:00 Opdateret: kl. 10:12
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?