21. juni 2021
Jakob Nybo (LA) mener ikke, det er en kommunal kerneopgave at sende børn til Bon Bon-land i Holme-Olstrup på Sydsjælland.
Jakob Nybo (LA) mener ikke, det er en kommunal kerneopgave at sende børn til Bon Bon-land i Holme-Olstrup på Sydsjælland.
Foto: Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Kommunalt betalte ture til BonBon-land er idiokrati

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Kommunalt betalte ture til BonBon-land er idiokrati

Af Jakob Nybo (LA), medlem af kommunalbestyrelsen, Hørsholm:

Debat Ugebladet Hørsholm - 26. juni 2020 kl. 13:30

Fredag den 26. juni besluttede flertallet på Sport-, Fritid-, og Kultur-Udvalgsmøde (SFKU), at kommunekassen skal betale ture i sommerferien til BonBon-land, hvilket ud fra en liberal, økonomisk og samfundsmæssig synsvinkel er idiokrati.

arrow Læs også: DEBAT: Glen, du tillægger dine kolleger holdninger, som du intet belæg har for

Baggrunden er, at regerings gaveregn på en million kroner til en sjov sommer i Hørsholm - som desværre gør vor børn endnu fattigere i fremtiden.

Liberal Alliance ønsker den tvungne gave anvendt til fornuftige aktiviteter, og at vi tilsvarende sænker det kommunale forbrug på andre konti. Denne million ønsker LA så at lægge i kommunekassen og anvende til en ny institution i Rungsted, som flertallet ikke har formået at bygge i mange år pga. dårlig kommunal økonomi.

Hvorfor udvide offentlig forbrug igen igen dvs omfang udvidelse/ scope creeping?

Dette forhastede offentlige merforbrug har forvaltningen og aktørerne desuden svært ved at bruge fornuftigt og bruger meget tid på at finde aktiviteter til at smide pengene efter, hvilket LA finder trist og nærmest forkasteligt.

Desuden har der et stykke tid været talt og skrevet en del om at købe lokalt. Men BonBon-land ligger, som jeg har søgt mig til, i Holme-Olstrup. Der er så meget, som jeg ikke forstår.

Så glæd dig eller bliv bekymret over at se busser med glade børn kørende mod BonBon-land i Holme-Olstrup. Måske skal de også have dejlige store is og candyfloss på din regning?

Men er dette en kommunal kerneopgave?

Synes du, at det er den rigtige måde at anvende dine skattekroner på?

arrow DEBAT: Nej til mindre hygge og omsorg til de ældre
26. juni 2020 kl. 15:30 Opdateret: kl. 15:30
arrow Udvalgsformand: Vores egen skyld der er tvivl om dagplejen
25. juni 2020 kl. 17:30 Opdateret: kl. 13:04
arrow DEBAT: I er på vej til at hente vand fra en udtørret brønd
25. juni 2020 kl. 13:15 Opdateret: kl. 17:03
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?