3. august 2020
Jan Klit (K), medlem af Hørsholm Kommunalbestyrelse og Miljø- og planlægningsudvalgsformand, skriver, at det handler om at skabe en balanceret bæredygtig udvikling, så Hørsholm fortsat kan opleves som attraktiv. Pressefoto
Jan Klit (K), medlem af Hørsholm Kommunalbestyrelse og Miljø- og planlægningsudvalgsformand, skriver, at det handler om at skabe en balanceret bæredygtig udvikling, så Hørsholm fortsat kan opleves som attraktiv. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Det kan altså blive rigtig godt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Det kan altså blive rigtig godt

Af Jan Klit (K), formand for Miljø- og planlægningsudvalget i Hørsholm:

Debat Ugebladet Hørsholm - 17. juni 2020 kl. 14:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
arrow Læs også: DEBAT: Hvor er Hørsholms langtidsplan?

Jeg noterer mig, at nogen desværre oplever det som en mulig forringelse, såfremt vi gennemfører en udvikling for Kokkedal station.

Lad mig for det første slå fast, at der stadig INTET endelig er besluttet. Der er dog som også forklaret på seneste virtuelle borgermøde en lang række spændende muligheder for netop udvikling af dette område.

Det er også korrekt, at jeg og andre politikere selvfølgelig ikke ønsker at forringe området, men derimod at tilføre det en lang række kvaliteter og give området et 'løft'.

Det værende sig i form af muligt miks af boliger, erhverv, friplejehjem og måske med cafemiljø og forskellige butikker. Endvidere er det også korrekt, at der skal være rigeligt med p-pladser, ligesom vi selvfølgelig skal tilsikre, at trafikken kan afvikles på en god og smidig måde.

Når Julie Smith fra Kokkedal så anfører, at hun ikke tror på, at det giver øget tryghed, så må jeg bare sige, at det er der heldigvis megen forskning på området der peger på, ligesom Trygfonden og politiet deler samme opfattelse.

Det er dog helt korrekt, at jeg er særdeles positiv overfor, at netop mere aktivitet på Kokkedal Station kan være med til at skabe mere oplevet tryghed sammenholdt med en lang række andre tiltag. Det er også helt korrekt, at ved navnlig et p-hus, så skal der helt klart stilles krav om, at det ikke må være katalysator for utryghed, ligesom det gerne må fremstår med en vis æstetik og passe ind i omgivelserne. Dette er - så vidt jeg er orienteret - muliggjort i andre byer.

I forhold til denne mulige udbygning og udvikling af hele Kokkedal Stations område må jeg sige, at det heldigvis bestemt ikke udelukkende handler om kassetænkning fra kommunens side.

Det handler jo netop om at skabe en balanceret bæredygtig udvikling, så kommunen fortsat opleves som attraktiv.

arrow DEBAT: Kokkedal Station - man får helt åndenød
17. juni 2020 kl. 11:55 Opdateret: kl. 11:56
Radikale og SF vil hæve undervisningspligten fra 10 til 12 år. Er det en god idé?