12. maj 2021
Jan Klit (K), formand for Miljø- og planlægningsudvalget, er enig i, at der kan være behov for en kommunikationsplan, så borgerne bedre forstår de politiske prioriteringer.
Jan Klit (K), formand for Miljø- og planlægningsudvalget, er enig i, at der kan være behov for en kommunikationsplan, så borgerne bedre forstår de politiske prioriteringer.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Derfor er der fartbump på Folehavevej og ingen ny vejbelægning på Gøgevang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Derfor er der fartbump på Folehavevej og ingen ny vejbelægning på Gøgevang

Af Jan Klit (K), formand for Miljø- og planlægningsudvalget i Hørsholm:

Debat Ugebladet Hørsholm - 29. juli 2020 kl. 16:00

Jeg har med stor interesse læst indlæg fra borger vedrørende trafikale foranstaltninger på bl.a. Folehavevej.

arrow Læs også: DEBAT: Kære kommunalbestyrelse, hvorfor skal det være så svært at forstå jeres beslutninger?

Her kan jeg bekræfte, at hovedformålet indiskutabelt har været at øge trafiksikkerheden på denne strækning. Jeg kan samtidig bekræfte, at det har været et udtalt ønske fra flere borgere gennem længere tid og denne proces har været længe undervejs.

Man kan selvfølgelig altid diskutere om fartbump skal prioriteres fremfor andre trafikmæssige foranstaltninger, men så vidt jeg er orienteret er det stadig en effektiv løsning i forsøget på at forhindre, at nogen kører 'råddent' med stor fare og ulempe for andre.

Der findes dog desværre ingen trafikmæssige foranstaltninger som kan forhindre det helt. Der er udarbejdet en plan for netop denne trafiksanering på Folehavevej indeholdende vejbump, skiltning, krydsningshelle, ensretning mv., hvoraf noget allerede er udført og andre arbejder p.t. er under projektering og forventes udført i efteråret 2020.

Det er samtidig fuldstændig korrekt, at vejbelægningen på bl.a. Gøgevang også helt klart trænger til en ny belægning. Her mangler der indrømmet helt klart noget kommunikation, da jeg samtidig noterer mig, at kommunes hjemmeside ej heller her er helt opdateret.

Netop i forhold til Gøgevang, så hænger det manglende nye slidlag her sammen med en overordnet prioritering, idet netop dette område indgår som et muligt kloaksepareringsprojekt via Novafors, hvorfor dette ville være spild af ressourcer før dette projekt er afsluttet.

På den baggrund er det besluttet udelukkende at 'lappe huller'.

Jeg kan således sagtens forholde mig til, at det som borger kan være vanskeligt altid at forstå 'vores' prioriteringer og den logik der ligger bagved beslutningerne. Jeg er derfor meget enig i, at bl.a. en kommunikationsplan ville kunne imødekomme større grad af forståelse for prioriteringerne og beslutningerne, idet det derved også gerne skulle blive lettere at forstå de forskellige sammenhænge.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?