22. juli 2018
Hvis man ønsker et brev bragt ud dagen efter, skal det ikke i den røde postkasse, men sendes som Quickbrev, oplyser distriktschef Mette Morsing fra Post Nord.
Hvis man ønsker et brev bragt ud dagen efter, skal det ikke i den røde postkasse, men sendes som Quickbrev, oplyser distriktschef Mette Morsing fra Post Nord.
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvornår tømmes postkassen?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvornår tømmes postkassen?
Debat Taastrup - 21. september 2016 kl. 23:42
Af Hans Verner Lollike, Stenmøllen 19, Hedehusene
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mette Morsing, Post Nord, er så venlig at svare på læserbrevene om det manglende posthus i Hedehusene. Det skal hun have tak for, men hun glemmer at svare på et vigtigt spørgsmål: Hvor er der en postkasse, som jeg kan regne med bliver tømt daglig? På den nye postekspedition kan man nemlig kun aflevere pakker og quickbreve, ikke almindelige breve til ind- og udland. De skal i en postkasse, som man ikke ved, hvornår den tømmes.

Det sidste brev jeg sendte i Danmark var en fødselsdagshilsen til Nakskov, i en postkasse i Hedehusene den ene onsdag og kom frem til modtageren i Nakskov den næste onsdag. Fra Prag sendte lagde vi postkort i en postkasse mandag, de var hos modtagerne i Danmark om lørdagen. Sådan ser den ny virkelighed ud.

Svar Fra Mette Morsing, Distriktschef Post Nord

De røde postkasser er i dag til breve, der er længere tid undervejs. Sådan har det været siden 1. juli, hvor vi ændrede på vores brevprodukter som følge af den nye politiske postaftale. Breve lagt i postkassen kan nu være op til 5 hverdage undervejs, og hvis det haster, kan man bruge Quickbrevet, der leveres fra dag til dag. Det skal sendes fra landets ca. 1.100 posthuse og skal frankeres med særlige frankeringsmærker, der kan købes på posthuset, via app'en Mobilporto eller via Online Brevporto på vores hjemmeside.