14. december 2017
Esat Sentük er spidskandidat for Radikale Venstre i Høje-Taastrup Kommune.
Esat Sentük er spidskandidat for Radikale Venstre i Høje-Taastrup Kommune.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Styrket tandpleje for unge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Styrket tandpleje for unge
Debat Taastrup - 21. september 2017 kl. 12:19
Af Esat Sentürk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Esat Sentürk
Spidskandidat for Radikale Venstre i Høje-Taastrup Kommune

Det er et velkendt problem i dag, at mange unge efter de er fyldt 18 år, nedprioriterer tandpleje- og behandlinger pga. de høje udgifter der er forbundet med dette.

Det medfører en dårlig tandsundhed, dårligere livskvalitet og langt større udgifter både for den enkelte, men også for kommunen på længere sigt.

Radikale Venstre i Høje-Taastrup Kommune vil derfor arbejde for at styrke tandsundheden blandt kommunens unge. Jeg har gennemgået et forslag med Tandlægeforeningen, der anbefaler et mærkbart forhøjet tilskud til unge i alderen 18-30 år med en bruttoindkomst på under 100.000 kr. om året. Dette vil jeg forsøge at indføre i kommunen, således at langt flere unge som fravælger tandlægebesøget pga. manglende økonomiske ressourcer, fremadrettet kan få den behandling de har behov for. På den måde kan vi også som kommune styrke forebyggelsen af dårlig tandsundhed.

Radikale venstre prioriterer menneskers sundhed og livskvalitet højt. Derfor vil vi også arbejde på en lang række andre områder, hvor der er behov for nye og bedre initiativer. Det gælder især på ældre- og handicapområdet.