29. september 2021
Formanden for ejerforeningen Taastrup Have er ikke tilfreds med Michael Zieglers holdning til en ny vej gennem Selsmose-området. Foto: Jens Wollesen
Formanden for ejerforeningen Taastrup Have er ikke tilfreds med Michael Zieglers holdning til en ny vej gennem Selsmose-området. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Kloge politikere ændrer deres mening. Jeg ved, du er en meget klog politiker!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Kloge politikere ændrer deres mening. Jeg ved, du er en meget klog politiker!
Debat Taastrup - 06. september 2021 kl. 11:35
Af Erik Larsen, formand for Ejerforeningen Taastrup Have

Kære Michael Ziegler.
Jeg har med undren læst dine bemærkninger til artiklen i Lokalavisen Taastrup uge 33 (Også bragt i Dagbladet den 1. juli), om Selsmosen.

arrow Læs også: Plan for endnu et stort byggeprojekt på vej

Det første, du siger er, at »du godt forstår bekymringen, men beslutningen bliver ikke ændret«.

Sådan en bemærkning kunne en af de enevældige konger have sagt for mange år siden - men en moderne borgmester i et demokrati i år 2021.

Nej vel - det lyder ikke rigtigt.

Du siger, at vejen vest om Selsmosen skal være et kulturstrøg og en oplevelse rute mellem Taastrupgaard, Selsmosekvarteret og så til Taastrup Hovedgade. Men her lyder det så forkert i mine ører, at der skal kunne køre biler, såvel flyttebiler, Nemlig.com-biler og mange andre biler (inklusive Brian i den sorte BMW) på et kulturstrøg/oplevelses rute. Nej, kære Michael Ziegler, et kulturstrøg er for de bløde trafikanter, som du jo faktisk også siger.

Hvis sivevejen bliver etableret, så vil der komme mere trafik på Taastrup Hovedgade/Kirkevej, da trafikken fra København naturligt vil vælge denne rute, syd om Selsmosen.

Antageligt vil der også komme mere trafik på Selsmosevej, for trafikken fra motorvej og Roskilde vil naturligt vælge denne rute, syd om Selsmosen. Al denne trafik ville blive forhindret, hvis der blev lavet en indkørsel til området mellem teateret og ungdomsboligerne, ja - vejen kunne ret let blive ført ud til Roskildevej.

Jeg ved også, for det har du fortalt, at det er meningen, på sigt at sivevejen vest om Selsmosen skal føres hele vejen igennem Taastrupgaard, ikke kun til det nye Børnekulturhus, men igennem hele Taastrupgaard, så trafik bliver der nok af på sivevejen.

Jeg ved at kloge politikere ændrer deres mening. Jeg ved, du er en meget klog politiker!

arrow Debat: Vi skal passe på Selsmosen
04. juni 2021 kl. 11:21 Opdateret: kl. 13:24
arrow Kæmpe aftale på plads: Her skal der bygges 250 nye boliger
21. maj 2021 kl. 06:03 Opdateret: kl. 10:41
arrow Se billederne: Fra tætte boligblokke til tom jordmark
24. november 2020 kl. 19:48 Opdateret: kl. 13:36
Stemmer du til kommunalvalget i år?