20. november 2017
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byråd bør støtte HOPE

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byråd bør støtte HOPE
Debat Taastrup - 19. maj 2017 kl. 19:33
Af Michael Blem Clausen, Byrådskandidat for Alternativet
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stort til lykke til Høje-Taastrup Musikskole med DaMuSa-prisen. En kæmpe anerkendelse fra Dansk Musikskole Sammenslutning der taler på vegne at alle musikskoler i Danmark. Anerkendelsen begrundes bl.a. med at 'HOPE er et unikt ensemble, som særligt lever op til kriterier om det sociale engagement og det udadvendte fokus'.

Uheldigvis er der tale om en Høje-Taastrup aktivitet som kommunen ikke støtter i 2017, men som i år overlever i kraft af en stor sponsorstøtte fra det boligsociale arbejde i Taastrupgaard. En engangs-støtte der ikke kan påregnes fremover.

I Alternativet foreslår vi, at den opgave i 2018 flyttes over til byrådet. De 250.000 kr. som det vil dreje sig om vil være tjent hjem i form af sparede udgifter til kriminalpræventiv indsats - og vil i øvrigt være med til positivt at 'brande' kommunen.

Ingen kan være i tvivl om, at den store respekt, der vil stå om de musikalske unge med anden etnisk baggrund, vil have en positiv afsmittende effekt. Ikke blot for en række unge med sunde fritidsinteresser og deres familier, men også for kommunens økonomiske bundlinje.