23. oktober 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vi rider på en bølge af turisme på Stevns

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vi rider på en bølge af turisme på Stevns
Debat Stevns - 17. september 2021 kl. 13:23

Sikke en sommer. Stevns har fanget, hvad der i surf-sportstermer hedder »the perfect wave« - men vi er kun akkurat kommet op og stå på brættet. De sidste år, trods og med Corona, har vi udviklet Destination Stevns Klint til noget, der snakkes om; både i turismeaktørkredse, på sociale medier og ikke mindst mund-til-mund fra turist til turist.

Højsæsonen er slut, og vi kan i den grad være stolte af indsatsen blandt vores lokale turismevirksomheder og frivillige aktører.

Udvidelsen af Rødvig strand har givet oplevelser, som både lokale og besøgende udefra aldrig glemmer. Starten er gået til at Rødvig kan blive et surfer-mekka, man kommer lang vejs fra for at surfe. Både fordi bølgerne er gode - men også fordi der er skønt at være.

Nu gælder det skuldersæsonen, og vi ser flere og flere turismeaktører udvide deres sæson, således den også glider henover efteråret - ja sågar tager vinteren og hele året med. Vi kan godt - vi har så meget at byde på.

Jeg ser stolt tilbage på de seneste års udvikling indenfor turismeområdet - der er så mange ildsjæle derude, som gør en forskel. Nu skal vi en nøk opad og gøre klar til åbningen af et besøgscenter.

Vi har en deadline foran os. Ikke kun med entreprisen i Boesdal, nej for alle aktører der lever og ånder for turisme. Vi skal tænke bæredygtigt og vi skal arbejde med turister, der kommer hele året rundt. Stevns Klint er smuk i al slags vejr.

Mikkel Lundemann
Udvalgsformand

Arbejdsmarked, Erhverv og Turisme

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?