13. maj 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vi bør holde os til sandheden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vi bør holde os til sandheden
Debat Stevns - 13. april 2021 kl. 12:34

Af en eller anden årsag skriver Freddie Petersen i et indlæg (DAGBLADET mandag), at undertegnede påstår, at Stevns er det rene narkohelvede, tangerende mexicanske narkokarteller.

arrow Læs også: DF-politik er et problem for Stevns

Det passer simpelthen ikke. Det har jeg aldrig sagt eller skrevet. Det kunne jeg aldrig finde på. Jeg har blot påpeget, at der iblandt nogle unge på Stevns er problemer med hård narkotika, og at nogle unge i forlængelse heraf har en adfærd, som skaber utryghed. Det er ikke noget, jeg finder på. Hvorfor i alverden skulle jeg dog finde på den slags?

Jeg reagerer på henvendelser fra almindelige bekymrede borgere. Det kan man altså godt uden samtidig at erklære hele Stevns for et narkohelvede.

Jeg er glad for Stevns, og mit ærinde er at bevare Stevns som et fantastisk sted at bo og leve. Men det kræver også, at vi løbende tør diskutere de udfordringer, som der er.

Jeg vil opfordre Freddie Petersen til at holde sig til sandheden. Det er nemlig med til at kvalificere debatten til gavn for os allesammen.

Martin Henriksen
spidskandidat til Kommunalbestyrelsen for Dansk Folkeparti

arrow Dansk Folkeparti: Hårde stoffer er et problem for Stevns
10. april 2021 kl. 08:50 Opdateret: kl. 18:18
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?