15. maj 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre har ikke noget at skjule

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre har ikke noget at skjule
Debat Stevns - 04. marts 2021 kl. 12:38

Jeg kan se, at Venstre har fået en del opmærksomhed i DAGBLADET de seneste dage vedrørende afholdelse af vores generalforsamling 24. februar.

Det sætter vi i Venstre selvfølgelig pris på, men hvad og hvor meget der skrives af artikler, er jeg ikke herre over. Det er alene redaktionerne på aviserne. Vi har i Venstre altid været åbne over for pressen til vores generalforsamlinger, selv om det, der sker på en generalforsamling, er diskussion af interne forhold. Vi har ikke noget at skjule, heller ikke hvad enkeltmedlemmer skulle ønske at bringe på banen.

En generalforsamling er en forsamling for medlemmer, hvor en formand i sin beretning beretter om det forgangne år, og hvilke opgaver der tegner sig i det kommende, og som formand vil jeg altid fremlægge det fra såvel en lands- og ikke kun lokalpolitisk vinkel. Det er dog meget naturligt på en generalforsamling i 2021 at nævne, at der er kommunalvalg i november, men generalforsamlingen er ikke tid og sted for at præsentere et kommende valgprogram, som nogen tilsyneladende kan have en forventning om. Et valgprogram defineres ikke af formanden, men i et samarbejde med de kandidater, der ønsker at stille op, og de skal alle have lejlighed til at bidrage i dette arbejde. Da vi i Venstre først forventer at kunne afholde opstillingsmøde i første uge af maj, går der derfor lidt tid med det endnu med at få lagt sidste hånd på det.

I et liberalt parti vil det dog overordnet være naturligt at lægge vægt på, at den enkelte skal have frihed til at indrette eget liv, at det frie valg er omdrejningspunkt i pleje- og pasningstilbud, og vi skal have værdighed i velfærden.

Karsten Skov
formand Venstre Stevns

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?