23. oktober 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vælgermødet på Café Stevnen viser hvem der tager ansvaret på sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vælgermødet på Café Stevnen viser hvem der tager ansvaret på sig
Debat Stevns - 23. august 2021 kl. 12:30

Ingen tvivl om, hvor ansvaret for budgettet de sidste fire år har ligget i Stevns Kommune: Hos Flertalsgruppen, hvis medlemmer under vælgermødet på Café Stevnen forleden fastholdt, at 350.000 kroner til foreningen Stevnen burde ses i lyset af, at 41 andre foreninger med socialt arbejde deles om 312.000 kroner.

Dansk Folkeparti uddeler gerne flere penge til Stevnen, og så må Verdensarven undvære de penge. En holdning fra et parti, som ikke selv er i stand til at fremlægge et ærligt budget, og alligevel så mener at have styr på andres budgetter. Hvor har partiet dog den opfattelse fra?

Nyt Stevns vil også være med. En fuldtidsstilling til 500.000 kroner og en administrativ medarbejder skal placeres på Stevnen. Det fra et parti, som i sit budget fjerner 28 stillinger og nedsætter skatten. Hvorledes får partiet det til at hænge sammen?

Enhedslisten vidste, at et større tilskud er givet godt ud, for så sparer kommunen adskillige timer til sagsbehandling. Hvorfra har Enhedslisten denne viden?

Nye Borgerlige ville også hæve tilskuddet, men erkendte dog et ringe kendskab til Stevnen.

Et oplyst tal fra forvaltningen om færre end fem hjemløse i kommunen, mødtes med et »løgn« fra salen. Mange er bange for »det kommunale system«, men der blev ikke angivet et andet antal hjemløse.

Således oplyst kan det bestemt ikke undre, at flertalsgruppen efterlyste »mere substans i debatten« og dermed ikke afskar en fortsat stor og ansvarsbevidst opmærksomhed omkring vore udsatte borgere.

Helen Sørensen
medlem af Social og Sundhedsudvalget

Socialdemokratiet

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?