14. april 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uoverskuelig udgift for sportsskytterne i ny hal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uoverskuelig udgift for sportsskytterne i ny hal
Debat Stevns - 25. marts 2021 kl. 05:44

Etableringen af den ny Stevnshal er i fuld gang, og snart kan mange håbefulde sportsudøvere tage hallen i brug.

arrow Læs også: Der skal fortsat være plads til skydesporten

Dog står vi sportsskytter på Stevns over for en uoverskuelig udgift, hvis vi vil benytte de tiltænkte lokaler til at udøve vores sport.

Før etableringen af den nye Stevnshal gik i gang, blev vi lovet lokaler, hvor i vi kunne udøve vores sport inden for salonriffel samt pistolskydning, og vi blev lovet, at vi selvfølgelig ikke vil blive ringere stillet, end vi er nu.

Lige nu har vi til huse i kælderen under den gamle Stevnshal. Lokalerne deler vi med spinning, som træner i vores fælles opholdsrum. Derudover har vi otte standpladser, hvor vi kan skyde cal. 22 riffel / pistol samt grovkaliberpistoler på 15 m.

Vi er mange medlemmer - faktisk er vi samlet set i de forskellige foreninger, der benytter lokalerne, cirka 250 skytter i alle aldre lige fra børn til pensionister.

Problemet er, at de lokaler, som vi får stillet til rådighed, bestemt ikke lever op til det lovede. Tilbage i 2019 blev vi lovet et betonhus på 300 kvadratmeter til selvaptering. Dette bliver - uden at vi bliver inddraget - lavet om til et lokale på 270 kvadratmeter med trævægge, som bestemt ikke er skudsikre på nogen måde.

Vi skal selv stå for at lave lokalet skudsikkert samt øvrig indretning. Dette sætter os i en situation, hvor vi skal skaffe to-tre millioner kroner. Det er penge, som vi som forening ikke har og har maget svært ved at skaffe.

Dette vil svare til, at man siger til håndboldklubben, at nu stå bygningen klar, men I skal selv lige købe et gulv til hallen, hvis ikke I vil spille på strøerne, samt selv købe brusere, hvis I vil have et bad efter træning.

Fra kommunens side bliver vi nægtet en brugsretsaftale, som er os bydende nødvendig, hvis vi på nogen måde skal være i stand til at fremskaffe nogen form for økonomisk støtte fra fonde osv.

1. Hvad tænker kommunen, at vi skal gøre, når hallen står færdig, og vi ikke har råd til at skudsikre samt indrette lokalet?

2. Har kommunen en plan B for os?

Vi blev jo som sagt lovet, at vi ikke ville blive ringere stillet, end vi er nu!

Lars Hørup Hansen
medlem i Store Heddinge Skytteforening

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?