21. juni 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Total forvirring i Nye Borgerlige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Total forvirring i Nye Borgerlige
Debat Stevns - 11. maj 2021 kl. 13:12

Er forvirringen total i Nye Borgerlige (NB)?

Noget tyder på den totale forvirring i NB i henholdsvis Faxe og Stevns Kommune. Forklaringen ligger måske i, at det er nye kandidater uden politisk erfaring som Bolette Sølyst, nyudnævnt kandidat på Stevns for NB. Bolette Sølysts egen baggrund i politik er, fortæller hun, at hun tidligere har stemt på Dansk Folkeparti, hvor hun følte sig hjemløs.

Hvorfor nævner jeg Bolette Sølyst? Det er grundet, at jeg har haft en debat med NB Faxe ved Pia Backquist (PB) om maden på plejehjemmene. I stedet for at svare på spørgsmålet, kom hun med en længere forklaring på visitationsreglerne, der er almen gældende for alle hjemmeboende i Danmark. Hvor der opstod en misforståelse om, hvem der er egentlig er kandidat for NB i Stevns.

Kaninen er nu trukket op af hatten. Som nævnt tidligere er det Bolette Sølyst. Desværre blander hun sig i debatten (DAGBLADET Stevns 8 maj) umiddelbart uden at følge med i den. Og derfor kan debatten principielt starte forfra igen. Jeg vil dog inden anbefale muligheden til Bolette Sølyst, at hun sætter sig ind i problematikken og spørgsmålet: »Vil du og NB kæmpe for, at de ældre får frisklavet varm mad på Stevns' plejehjem hver dag?«. Og ikke opvarmet, som det sker nu.

Bemærk venligst forskellen, der står »på plejehjemmene« og ikke »de hjemmeboende«. Bolette Sølyst skriver, at borgerne / de ældre skal have det frie valg. Det betyder, skriver Bolette Sølyst, at de hjemmeboende med en folkepension jo kan vælge at spise på kro eller restaurant, med tilskud fra Stevns Kommune. Flot.

Mener Bolette Sølyst (NB) også, at dette frie valg gælder de ældre på plejehjemmene? Næppe. Men frisklavet mad til denne gruppe ældre borgere, der ikke har et reelt frit valg, må være frisklavet mad som minimum.

Eller? Svar udbedes.

Bjarne Hilmersson

Strandmældevej 2
Strøby Egede

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?