27. september 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svar: Vi afventer tilsynsrapport

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svar: Vi afventer tilsynsrapport
Debat Stevns - 30. juni 2021 kl. 12:42

Hej Lotte og Christian
Jeg forstår jeres indlæg sådan, at I ikke mener, at Stevns Kommune optræder ansvarligt, da vi ikke har stoppet brugen af Holmegaardshuset, og at Stevns Kommune ikke lytter til sine borgere. Jeg synes i høj grad, at vi lytter, så det sidste ser vi forskelligt på.

arrow Læs også: Forstander beskylder kritiker for bestikkelse

I forhold til Holmegaardshuset - som er et opholdssted for sårbare familier, børn og unge - er det sådan, at det er Socialtilsyn Øst, som er den myndighed, som fører tilsyn med stedet. Den seneste tilsynsrapport om Holmegaardshuset fra Socialtilsynet er fra december 2020, og den rejser ikke kritik af Holmegaardshuset.

Det er korrekt, at Enhedslisten 25. marts foreslog i Kommunalbestyrelsen, at Stevns Kommune stopper brugen af Holmegaardshuset, indtil der ligger endnu en positiv tilsynsrapport fra Socialtilsyn Øst. Det var der ikke flertal for.

Flertallet besluttede i stedet, at sagen skulle vurderes på et sagligt grundlag, når den nye tilsynsrapport, som Socialtilsynet er ved at udarbejde, er færdig. Forvaltningen er løbende i dialog med Socialtilsynet om sagen, og skulle der blive tale om, at Socialtilsynet retter kritik mod Holmegaardshuset, så vil Stevns Kommune naturligvis som ansvarlig myndighed vurdere, hvilke konsekvenser en eventuel kritik skal have for den fremtidige brug af Holmegaardshuset.

Anette Mortensen
borgmester

arrow Omdiskuteret opholdssted pudser advokat på kritikere
20. juli 2021 kl. 06:05 Opdateret: kl. 10:39
arrow Lytter kommunen mon til borgerne?
16. juli 2021 kl. 11:31 Opdateret: kl. 11:31
arrow Delte meninger om socialt opholdssted
01. juli 2021 kl. 06:45 Opdateret: kl. 12:51
Stemmer du til kommunalvalget i år?