19. januar 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svar: De ældre var tilbudt flere hal-tider end sidste år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svar: De ældre var tilbudt flere hal-tider end sidste år
Debat Stevns - 06. september 2018 kl. 13:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ella Jensen samt én person mere fra Ældrebadminton møder op på Hotherskolen i primo august. I direkte forlængelse af dette tager vi et møde, hvor to ledere fra skolen deltager.

arrow Læs også: Ældrebadminton må vige pladsen i Hårlevhallen

Overordnet forelægger skolen for de to repræsentanter, hvilke hensyn skolen har i fordeling af tiderne i Hårlevhallen samt tider i skolens gymnastiksal. De overordnede hensyn er tider til skolens almene klasser, velkomstklasser samt tre specialklasser. Dernæst skal der være tider til Dagskolen og herefter til Magnoliegården. Det betyder, at der faktisk er mange hensyn. Det er en udvidelse af brugere fra skolen.

Vores oplevelse af mødet var, at vi havde en gensidig god dialog, og faktisk blev Ældrebadminton tilbudt flere tider end tidligere år. Det har i indeværende skoleår (2018-2019) ikke været muligt at planlægge med ledige positioner i hallerne på mandage. Dog blev det sagt på mødet, at der var tre ledige tider i tre haller i Hårlevhallen på mandage i tidsrummet kl. 11.15-13.00. Skolen informerede endvidere om, hvem Ældrebadminton kunne kontakte på skolen, således at foreningen havde én fast kontaktperson. Der har været dialog efter det omtalte fysiske møde.

De tider, som skolen og alle øvrige enheder ikke benytter, er givet videre til foreningen, og det har som angivet desværre ikke været muligt at have ledige tider mandag i dette års skemalægning.

Vi står derfor uforstående over for den skarpe kritik. Ligeledes er vi overraskede over retorikken samt debat i avisen frem for fortsat dialog mellem foreningen og skolen. Vi tager gerne endnu et møde med foreningen, men vi kan ikke trylle tider frem, som ikke eksisterer, da vi nødvendigvis må prioritere at benytte hallen til at opfylde vores undervisningsmæssige forpligtigelser.

Thomas Vestergaard
viceskoleleder

Hotherskolen