13. juli 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stort tillykke til Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stort tillykke til Køge
Debat Stevns - 16. marts 2020 kl. 10:20
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tillykke Køge!
I har spillet jeres pokerkort fantastisk godt, selv om I har haft vinderkortene på hånden hele tiden. Uden at bytte og blinke med øjnene sad jeres amatørmodstandere ude fra øst og byttede - ikke én gang, men flere gange, og de troede hver gang, at de fik bedre kort på hånden og hævede indsatsen hver gang.

Til sidst gik de all in, da de troede, at nu var den der. Smågrinende sagde de til dem bagved, at de var nogle fjolser, hvis ikke dette her var en vinderhånd. Så på bordet med kortene - og så kom der et endnu større grin fra Køge over trumferne med et nyt transportcenter ved afkørsel 34 Herfølge så stort og smart, at selv fejedrengen Johnny i kasinoet ikke syntes, at det var sjovt længere.

Kan de virkelig ikke se i Stevns Kommunalbestyrelse, at den sydlige vej er vejen til total afvikling? Hvis Køge laver det center, vil det suge det sidste ud af Stevns Kommune. Hvis der kommer en motortrafikvej eller ligefrem en stump motorvej mellem Syd- og Vestmotorvejen, hvem I himlens navn vil så køre 15-30 kilometer den anden vej for at slå sig ned på en pløjemark på Stevns? Jeg spørger bare.

Vi har tre større vognmandsvirksomheder i kommunen - jeg tror, at de og flere andre entreprenører kunne finde sig godt til rette i dette nye smørhul i Køge. Så kan I cykle ud til kommunegrænsen (nå nej, der er jo ingen cykelsti på den nye vej) og kigge de 50 meter over til centret og drømme om de penge, der skulle ligge i Stevns Kommunes kasse, men som Køge tager som en ekstra gevinst, inden de rager resten til sig, når kassen er tom her.

Jeg har en klar forestilling om, at hvis man fastholder denne løsning ret meget længere, vil der være et parti mere at stemme på til næste kommunevalg. Jeg siger ikke, at det kan stoppe projektet med den sydlige vej, men politik er jo en sjov størrelse, så hvem ved?

Lars Læbro
Skovkildevej 10
Vråby

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?