23. oktober 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stem Tanja til Christiansborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stem Tanja til Christiansborg
Debat Stevns - 03. juni 2019 kl. 13:56
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Socialdemokratiet på Stevns valgte på sin generalforsamling i 2018 Tanja Larsson som sin lokale kandidat til folketinget. Tanja arbejder hårdt for at blive vores direkte linje fra Stevns til Christiansborg.

Tanja har følgende mærkesager:
Sundhed: Jeg vil arbejde for, at vi skal have flere lokale behandlingsmuligheder. I dag har mange for langt til læge og sygehus. Vi skal have lige vilkår for sundhed - også selv om vi bor på landet.

Pension: Flere skal have et godt seniorliv, hvor man kan lege med sine børnebørn, og hvor man har en ret til at trække sig tilbage fra arbejdsmarkedet, før man er slidt ned.

Uddannelse: Danmark er et videnssamfund - derfor skal der være let adgang til uddannelse. De små gymnasiers og VUC'ers økonomi skal styrkes og erhvervsuddannelserne skal ligge lokalt.

Klima: Vindmølleeventyret har vist os, at det kan betale sig at gå forrest. Det skal vi gøre globalt, nationalt og kommunalt. Når vi bygger huse, dyrker landbrug og giver u-landsbistand.

Infrastruktur: Danmark er et lille land - alligevel er det svært at komme rundt. Busruter er sparet væk, og mange pendler alt for langt. Vi har brug for bedre infrastruktur på Stevns.

Morten Kasper
formand
Socialdemokratiet på Stevns

Bakkehældet 77
Valløby