20. november 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skriver DAGBLADET fake news?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skriver DAGBLADET fake news?
Debat Stevns - 14. februar 2018 kl. 14:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kære Henrik Fisker. Er fake news også kommet til din journalistiske metier?

arrow Læs også: Vi afdækker blot hvad der sker i lokalsamfundet

Der har været analyser, som du korrekt nævner i artiklen: »Handelsbyens store nedtur« (DAGBLADET mandag). Andre medier har også samme analyser i deres artikler. De analyser forudser / spår, at mange handelsbyer vil forsvinde om en årrække. Nærlæser man disse analyser, så ser man, at butiksudvalget vil forandre sig, så det, man i dag bevævner som handelsby, ikke lever op det de betegnelser, man i dag har for en handelsby.

Lad det være sagt med det samme: Byerne forsvinder ikke.

De vil se anderledes ud på grund af den dynamiske udvikling, der vil komme. Ser vi tilbage, så har byen jo forandret sig kontinuerligt. Butikstyper forsvinder, og nye kommer til. Det er jo ikke umuligt, at byerne stadig er handelsbyer - hvis definitionen også forandrer sig efter nye forhold.

At kalde Bent Møller for byens »matador«, er i mine øjne respektløst!

Kender man Bent Møller, så ved man, at det er en arbejdsom og ydmyg handelsmand, der passer godt på sine kunder. Han ser muligheder og løsninger. Det kan vi alle tage ved lære af.

Du burde gå ud på din trappesten og betragte torvet og konstatere, at der ikke er én tom butik i dit synsfelt. Hvordan kan du objektivt skrive, at der er tomme butikker på torvet, og så i øvrigt bruge et mange år gammelt billede af Tim og en tom butik som baggrund? Er det seriøs og objektiv journalistik?

Ikke i mine øjne.
Stik en finger i jorden, find en god kop kaffe, puds brillerne og tæl til tre, inden du næste gang postulerer så negativt.

Store Heddinge er et godt sted at handle. Vi er stadig mange handlende, som tager dagens udfordringer seriøst i respekt for vore kunder. At vi er udfordret, er ikke de samme som nedtur!

Bjørn Billstrøm
Junior Foto
en butikshandlende i over 30 gode år

Med respekt for det stolte, stevnske folk

arrow Du mangler indsigt, Ib Elberg!
14. februar 2018 kl. 12:40 Opdateret: kl. 12:40
arrow Nethandelen har ikke hele skylden
13. februar 2018 kl. 14:19 Opdateret: kl. 14:19