7. august 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Replik fra et tidligere medlem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Replik fra et tidligere medlem
Debat Stevns - 03. juli 2020 kl. 06:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I referatet fra Nyt Stevns' generalforsamling (DAGBLADET 26. juni) udtaler formand Poul Erik Brixtofte, at jeg er kommet med nedladende omtale af politiske modstandere. Det kan jeg ikke genkende, men jeg ser gerne hans dokumentation for påstanden.

Om regnskabet for Nyt Stevns er det rigtigt, at et familiemedlem til Mogens H. Nielsen kontaktede mig og tilbød sin hjælp. Jeg ville så aftale at komme med regnskab og bilag, men personen afslog. I stedet ville han så komme og afhente materialet hos mig og lovede at aflevere det til revisoren. Jeg rykkede derefter hos revisor for at få regnskabet tilbage, men fik at vide, at regnskabet, som var godkendt uden anmærkning efter henvisning fra Mogens H. Nielsen, var afleveret hos formand Poul Erik Brixtofte uden at informere mig som kasserer. Herefter måtte jeg selv hente en kopi hos Jørgen Larsen i Hårlev.

Min mening om kongehuset er vel min private sag og har aldrig været til diskussion i bestyrelsen. Vores forskellighed er jo vores styrke, som Mogens H. Nielsen har sagt ved starten af Nyt Stevns.

Ja, vel er det Mogens H. Nielsen, der er partiejer og agerer også som sådan - og som formanden siger: Havde han ikke startet det, så havde der ikke været noget Nyt Stevns. Det er da soleklart - sådan er det da for alle politiske partier.

Jeg håber bare fremadrettet, at Poul Erik Brixtofte vil holde sig til sandheden.

Rehné Høst Altenburg
tidligere medlem af

Nyt Stevns
Nyt Stevns har ikke ønsket at svare på kritikken af ovenstående læserbrev.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?