23. januar 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Positiv stemning bag udsatteråd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Positiv stemning bag udsatteråd
Debat Stevns - 01. april 2019 kl. 12:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag aften vedtog en enig kommunalbestyrelse at oprette et udsatteråd. Et udsatteråd bestående af politikere og repræsentanter for de udsatte borgere i Stevns Kommune. Rådet skal således sikre, at de udfordringer, som en meget udsat og glemt gruppe borgere har, kommer med på den politiske dagsorden.

Arbejdet med at få et udsatteråd startede for et år siden, da en gruppe borgere - inspireret af kommunerne omkring Stevns - ønskede at synliggøre de udsatte borgere i forholdet til det politiske system i kommunen.

Initiativgruppen har ud over en masse møder afholdt en velbesøgt debataften på værestedet Café Stevnen med bl.a. Jann Sjursen som oplægsholder. Til gruppens store glæde mødte mange lokalpolitikere op medbringende et tilsagn om at ville oprette et udsatteråd. Herefter har gruppe og politikerne holdt flere meget positive møder, som mundede ud i det forslag, som blev vedtaget torsdag aften.

Her fik forslaget mange varme ord med på vejen - det sammenholdt med en meget positiv proces gør, at Initiativgruppen ser med stor optimisme på det kommende arbejde.

Vi ved, at det vil betyde meget for gruppen af udsatte borgere at få en stemme, og at det vil betyde meget for politikerne at få en viden om hvilke politiske tiltag, som vil gavne disse borgeres situation.

Michael Graakjær
pva.
Initiativgruppen for Udsatterådet

Skovvangsvej 72
Strøby Egede