16. maj 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politisk plat fra Nyt Stevns

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politisk plat fra Nyt Stevns
Debat Stevns - 11. april 2020 kl. 12:28

Så er den gal igen. Nyt Stevns forsømmer ingen lejlighed til at bebrejde flertalsstyret i Stevns Kommune, at de bruger alt for mange penge. Men i Corona-krisen står de klar ved gaveboden, jf. artikel og læserbrev i DAGBLADET fredag 3. april.

Nu skal det lokale erhvervsliv støttes. Det lyder smukt. Og erhvervslivet på Stevns er da også hårdt ramt af samfundets nedlukning. Men det er ikke tilladt for kommuner at støtte de lokale erhvervsdrivende økonomisk. Regering og Folketing har iværksat en række hjælpepakker. Og der er fra statens side åbnet mulighed for, at kommunerne kan fremskynde anlægsinvesteringer.

Desuden er der, jf. DAGBLADET's artikel, en sag på næste møde i Økonomiudvalget om ændret budgetproces. Og alle partier er inviteret til drøftelsen af mulige tiltag. Borgmesteren og flertalsgruppen tager coronakrisen alvorligt og gør hvad den kan.

Sagen er måske den, at Nyt Stevns som lokalliste ikke har kontakter på Christiansborg. Og i Kommunalbestyrelsen står de uden for flertallet. Så deres eneste politiske projekt er konstant at kritisere det siddende flertal og fremsætte forslag, som ikke kan gennemføres. Efterhånden må det være vanskeligt for Nyt Stevns, at overbevise stevnsboerne om, at de fortsat er værd at støtte.

Hans Peter Michaelsen
bestyrelsesmedlem i Venstre Stevns

Erikstrup Mark 11
Store Heddinge

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?