25. november 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt Stevns: Tak til Varly og Janne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt Stevns: Tak til Varly og Janne
Debat Stevns - 17. november 2020 kl. 12:54

Kære Varly og Janne!
Jeres beslutning om at forlade politik på Stevns fremgik af DAGBLADET 12. november.

Det var med et vist vemod, at vi læste artiklen. Stevns mister her to dygtige politikere.

Varly, du har været en del af det politiske landskab først i Gl. Vallø Kommune og senere i Stevns Kommune i rigtig mange år, hvor du har gjort en stor indsats - altid med de store velfærdsområder, børn, unge og ældre i fokus. Senere kom Janne med, og I to har sammen udgjort en stabil og utrættelig politisk duo, trods ikke altid lette vilkår.

Vi har ikke altid været enige politisk, det giver sig selv. Men vi har arbejdet tæt sammen i perioder. I sidste valgperiode var Varly viceborgmester og Janne børneudvalgsformand. To store poster, som I varetog med stor ildhu og ihærdighed - altid velforberedte.

Janne, som din far er du et politisk talent. Som ny i Kommunalbestyrelsen i 2013 blev du formand for Børneudvalget. En stor og vanskelig post, hvor du i den grad udviste politisk tæft og personligt format. For os vil du altid stå som børnenes ambassadør.

I er begge to dygtige politiske håndværkere. I har altid sat jer grundigt ind i de politiske sager. I har stået ved jeres overbevisninger, som I hver gang har argumenteret sagligt og ordentligt for - også selv om I til tider stod alene. Det har vi stor respekt for.

Vi vil sige jer begge en stor tak for jeres indsats. Tak for et godt kollegaskab og tak for samarbejdet. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med jer det sidste år af denne valgperiode.

Jørgen Larsen og
Mogens Haugaard

Nyt Stevns

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?