23. juni 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye toner fra Socialdemokratiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye toner fra Socialdemokratiet
Debat Stevns - 27. april 2021 kl. 12:48

Ifølge DAGBLADET's referat (mandag) fra Socialdemokratiets generalforsamling lyder det fra Henning Urban Dam, at nye toner er på vej med ham som borgmester.

Javel så, jeg ved godt, at vi står på kanten af valgkampen frem mod kommunevalget til november. Men at læse, at Henning anklager nogle politikere for at sidde på hænderne i forhold til nye skinner til Østbanen, er direkte patetisk. Jeg ved, at alle partier på Stevns har arbejdet hårdt i deres respektive baglande for den løsning, der forhåbentligt snart kommer.

Følelsen bliver ikke mindre, når det kommer til statsvejens foreslåede placering i landskabet - en placering, som Socialdemokratiet på Stevns er en stor del af. Den bliver dog erstattet af glæde med de nye toner fra Henning om større pres på Køge kommune og Christiansborg. Nu ser jeg virkelig frem til de politiske drøftelser om trafikafvikling på Stevns, som vi står over for. Mon ikke vi kan samarbejde om en løsning, som hele Stevns kan stå bag.

Flemming Petersen
på vegne at Venstres gruppe i Kommunalbestyrelsen

gruppeformand

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?