27. september 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nej til festsommerhuse i Rødvig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nej til festsommerhuse i Rødvig
Debat Stevns - 23. juli 2021 kl. 13:03

Skal vi have kæmpe-fest-sommerhuse i Rødvig?

arrow Læs også: Supersommerhuse

Det synes byggefirmaet Skanlux!

Skanlux ansøger nu Stevns Kommune om mulighed for at bygge 25 kæmpe store udlejnings-festsommerhuse i forlængelse af sommerhusudstykningen ved Højstrupvej.

Når disse meget store huse (op til 350 kvadratmeter) udlejes betyder det plads til mellem 20 og 30 mennesker i hvert hus. Det bliver til omkring 50.000 overnatninger om året, som naturligvis vil medføre en masse trafik og ulidelig støj!

Skanlux laver den helt lovlige finte med at etablere et udlejningsfirma og lader almindelige mennesker med almindelig økonomi indgå i et arrangeret ejerskab. Så har Skanlux en pengemaskine kørende! Lovligt, men usympatisk!

Lad os i stedet få udstykket til almindelige sommerhuse, hvor naboerne tager hensyn til hinanden og føler sig ansvarlige over for fællesskabet. Stråmandsejere og store grupper af lejere forholder sig ikke til områdets øvrige beboere. De kommer jo for at holde fest!

Planudvalget i Stevns Kommune skal i august tage stilling til om Skanlux skal have mulighed for at udarbejde en lokalplan for området.

Vi beder så mindeligt om, at udvalget træffer en beslutning, der ligger i tråd med de fleste beboere i områdets ønsker. Nemlig at give tilladelse til almindeligt sommerhusbyggeri. Vi vil undgå en gentagelse af den allerede forekommende ballade som den opleves på Als og i Asserbo i Nordsjælland, hvor disse alt for store forsamlingshuse, gildesale og konferencecentre er dukket op!

Med venlig hilsen fra nogle af de fastboende sommerhusejere på Maelskifterne og Stuven.

Jørgen Rasmussen Maelskifterne 42, Jytte Nielsen Maelskifterne 4, Ole Hansen Maelskifterne 29, Ole Carlsen Stuven 10, Steen Petersen Stuven 52, Anje Kolmos Stuven 2

Stemmer du til kommunalvalget i år?