23. oktober 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nej tak til byggeri i Ådalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nej tak til byggeri i Ådalen
Debat Stevns - 09. oktober 2019 kl. 12:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

SF mener, at Kommunalbestyrelsen skal stoppe embedsmændene i at bruge mere tid på en lokalplan for byggeri på Ådals mark ved Strøby Egede. SF ønsker, at forvaltningens tid og penge is tedet bruges på at styrke Ådalen som den naturperle, den er.

Jeg håber inderligt, at politikkerne vil lytte tilden massive modstand, som har rejst sig i lokalområdet til forsvar for vores allesammens Ådal.

Jeg mener, at Flemming Pedersen har misforstået, hvad der er fællesskabets interesse, når man promoverer en privat bygherres interesser på bekostning af vores fælles natur. Jeg er enig i, at der mangler mindre lejeboliger i Strøby Egede området, men der mangler ikke byggegrunde. Vi har lige behandlet en plan for Strøby Egede, som udlægger store områder til nybyggeri nord for Stevnsvejen - helt ud til skolen.

Vi i SF undrer os over, at et flertal i Plan-, Miljø- og Teknikudvalget kan stemme for udarbejdelse af en lokalplan, som tillader byggeri i Ådalen, når næsten alle partier i valgkampen op til det senest kommunalvalg var enige om, at der ikke skulle bygges i Ådalen og syd for Stevnsvejen. SF håber, at de husker deres valgløfter, når sagen behandles i Kommunalbestyrelsen.

Michael Graakjær
formand for SF-Stevns