19. januar 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Movias tilbud om transport til bopælen bør kunne lade sig gøre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Movias tilbud om transport til bopælen bør kunne lade sig gøre
Debat Stevns - 18. juli 2019 kl. 13:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Kære stevnske præster.
Trafikselskabet Movia har, formedelst 30.000 kroner om året, tilbudt kommunen en ordning, hvor svagelige personer kan blive hentet ved bopælen og blive transporteret til nærmeste busstop eller station - og tilsvarende efter endt rejse blive transporteret til bopælen.

arrow Læs også: Kundevenlig transport fravalgt på grund af dårlig økonomi

Må indrømme, jeg troede ikke mine egne øjne, da jeg læste referatet af den politiske beslutning, der afstod fra at bevilge nævnte beløb. Gentager: 30.000 kroner om året. I Stevns kommune bor der mange ældre og svagelige personer, der ville have meget stor gavn af nævnte ordning.

Vi må konstatere, at beslutninger truffet af folkevalgte vælgere skal effektueres.

Må jeg stille følgende forslag til de rare humanistisk indstillede stevnske præster: Var det muligt at organisere en indsamling i de stevnske kirker?

Hvis samtlige præster ville appellere til de stevnske menigheder, i kirkerne såvel som ved alle de kulturelle arrangementer vores præster arrangerer, til så stor glæde for kommunens borgere. Jeg føler mig overbevist om, at en sådan, ikke politisk, men humanitær aktion via indsamling og sponsorater kan rejse de 30.000 kroner

Fortsat God sommer.
Keld Hein,
Østergade 44a,

Store Heddinge