15. juli 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mon der findes fredede arter i Ådalen?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mon der findes fredede arter i Ådalen?
Debat Stevns - 17. september 2019 kl. 12:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvorfor har Stevns Kommune så travlt med at få solgt diverse steder i Stevns Kommune til en lokal byggematador?

arrow Læs også: Åbent brev til udvalgsformand om byggeri på Ådals Mark

Har borgmester Anette Mortensen og flertallet i Kommunalbestyrelsen tænkt den tanke, at der måske kunne nedlægges grave- og byggeforbud i Ådalen, for hvad nu, hvis der findes forskellige paddearter, som er totalt fredede - for man må ikke fjerne deres levesteder, såvel som en landmand ikke bare må opfylde en mergelgrav, som er på hans jord. Og når der skal undersøges, om der er noget arkæologisk, så skal der graves render, så der kan undersøges, om der nogle forhistoriske ting, som er bevaringsværdige for eftertiden.

Og hvad med regeringens vedtagelse af offensivplanen for reduktion af CO2, hvor netop Tryggevælde Ådal er så unikt et område?

Derfor undrer det mig, at der på et tidspunkt er observeret personer fra kommunen iført gummistøvler sammen med den aktuelle køber og bygherre gå rundt nede i Ådalen på en lignende besigtigelsestur. Hvorfor er alle medlemmer af det udvalg, der har dette ansvarsområde, ikke været med eller informeret om denne tur?

Og hvor er viceborgmesteren henne? Som jeg læser det i Sejer Folkes læserbrev i DAGBLADET torsdag, har han jo højt og helligt sagt i valgkampen i 2017, at der ikke ville blive bygget på det omtalte område. Men han render jo som alle andre fra sine valgløfter.

Jeg vil gerne opfordre alle, der går derned og bruger Ådalen som rekreativt område, til at holde øjnene åbne. Måske kan man være heldig at finde en lille mus, snog eller padde, som er fredet, og så tage et billede som dokumentation af deres tilstedeværelse, så der kan forbydes byggeri i området.

For hvad bliver det næste? At man vil bygge på Elverhøj - det skulle da ikke undre med den salgslystne borgmester, som vi har her i kommunen.

Rehné Høst Altenburg
Møllehusvej 8

Valby

arrow Jeg blev ikke hørt: Send udviklingsplan i høring igen
26. november 2019 kl. 15:46 Opdateret: kl. 13:14
arrow Flertal kendte godt til konkret projekt i Ådalen
26. november 2019 kl. 13:40 Opdateret: kl. 13:40
arrow Politikere: Vi er ikke faret vild i juraen
22. november 2019 kl. 11:33 Opdateret: kl. 11:33
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?