23. juni 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Martin Henriksens nødvendige wake up-call

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Martin Henriksens nødvendige wake up-call
Debat Stevns - 23. april 2021 kl. 08:55

I diverse aviser er der pt. en debat om kriminalitet i Stevns Kommune. I dette tilfælde mere specifikt den hårde narko. En af debattørerne er politikeren Martin Henriksen (DF). Martin Henriksen er ikke en hr. hvemsomhelst. De fleste af os ved, hvem han er. Han ved åbenlyst og faktuelt, hvad han taler om. Og sender et nødvendigt wake up-call.

Om de andre debattører ved, hvad de taler om, ved jeg ikke - jeg kender dem ikke. Men at kalde DF for frygten for det fremmede og især islam og samtidig skrive nedsættende om både DF og Martin Henriksen tyder ikke på megen indsigt. Mere en personlig holdning til DF og kandidaten Martin Henriksen. Det er en kedelig debatform at komme med i DAGBLADET Stevns. Argumentér problemet og undlad at være personlig. Ikke skrevet, fordi jeg stemmer på DF, hvilket jeg ikke gør - ej heller for at tale Martin Henriksens sag. Det gør han udmærket selv, men fordi som nævnt tidligere i indlægget.

Martin Henriksen bliver også beskyldt for at at piske en stemning op. Hallo, Jorden kalder. Vi befinder os i år 2021. Om vi bor i Stevns Kommune eller i Odense - hvor jeg har boet i et helt liv - er problemet det samme. Vi tror vel ikke naivt på, at fordi nogle drenge ikke går til fodbold, men sælger lidt hash for de smarte, lidt ældre drenge, så er det ikke noget problem. En gang er én gang for meget. Bliver der ikke slået ned på problemet og taget handling, ser vi efter relativt kort tid, at det kriminelle miljø vokser. Ikke bare hash, piller og hård narko. Men også det, der følger med. Vold, knivstikkeri og skyderi med døde til følge.

Glem alt om, det ikke sker på Stevns. Alene den politiske korrekthed, som indlæggene skrives i, fortæller, at der er nogen, der sidder ret langt væk fra vinduet. Ønsker man at stoppe det, kan man som andre steder, lave et system, der minder om Natteravnene, som bl.a. findes i Odense.

Og ja, det er bevidst jeg ikke skriver navne på debattørerne. Jeg kender ikke omfanget, og om det er flere, eller blot nogle få, der ikke ser problemet.

Bjarne Hilmersson
Strandmældevej 2

Strøby Egede

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?