22. oktober 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal kandidat som linje til Borgen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal kandidat som linje til Borgen
Debat Stevns - 31. maj 2019 kl. 12:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
STevns: Socialdemokratiet på Stevns valgte på deres generalforsamling i 2018. Tanja Larsson som deres lokale kandidat til Folketinget. Tanja arbejder hårdt for at blive vores direkte linje fra Stevns til Christiansborg.

Tanja har følgende Mærkesager:
Sundhed: Jeg vil arbejde for, at vi skal have flere lokale behandlingsmuligheder. I dag har mange for langt til læge og sygehus. Vi skal have lige vilkår for sundhed - også selvom vi bor på landet.

Pension: Flere skal have et godt seniorliv, hvor man kan lege med sine børnebørn, og hvor man har en ret til at trække sig tilbage fra arbejdsmarkedet, før man er slidt ned.

Uddannelse: Danmark er et videnssamfund, derfor skal der være let adgang til uddannelse. De små gymnasiers og VUC´ers økonomi skal styrkes og erhvervsuddannelserne skal ligge lokalt.

Klima: Vindmølleeventyret har vist os at det kan betale sig at gå forrest. Det skal vi gøre globalt, nationalt og kommunalt. Når vi bygger huse, dyrker landbrug og giver ulandsbistand.

Infrastruktur: Danmark er et lille land, alligevel er det svært at komme rundt. Busruter er sparet væk og mange pendler alt for langt. Vi har brug for bedre infrastruktur på Stevns.

Morten Kasper
formand Socialdemokratiet

på Stevns.
Bakkehældet 77
Valløby