7. maj 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lang vej fra Køge til Hårlev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lang vej fra Køge til Hårlev
Debat Stevns - 14. marts 2017 kl. 13:50

Debat
Stevns: Mens Køge buldrer afsted og ligger i toppen af vækst byer i Danmark forstår vi ikke at få gavn af denne kraftige udvikling. Som nabo til Køge og med 15 minutters kørsel i bil og kommunens bedste togforbindelser burde vi kunne drage nytte af væksten hos vores store nabo mod nord. Vi ser en vækst i boligbyggeriet i Strøby Egede, samt at der igen bliver bygget i Hårlev.

Dette kan dog ikke stå alene, da tilflyttere alene ikke kan løfte kommunens økonomi og vækst.

Der er flere undersøgelser, som viser, at det koster, hvis ikke kommunen satser på erhvervslivet. Et oplagt område her vil være alle de tomme industrigrunde, som ligger i Hårlev - et oplagt sted at lægge kommunens erhverv.

Industri skal ligge i industriområder og ikke som blandet bolig og erhverv, når vi ser bort fra detailforretninger. Der skal sættes fuld fokus på denne del om det så er prisen, der skal ned på 1 krone - ja så længe grundende står tomme er der ingen bidrag til vores fælles kasse.

Vi har i Stevns kommune ret få private arbejdspladser i forhold til andre kommuner, og det skal der ændres på. Dem der ønsker at starte op som selvstændig skal have al den hjælp, de har behov for - at kunne klare store opgaver og gerne i samarbejde med andre lokale virksomheder - lidt trist at se virksomheder kører ind i vores kommune fra nær og fjern - lad os vende udviklingen.

Bo Kjeldsmark
Kandidat til
Kommunalbestyrelsen

Konservative Stevns

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?