27. juli 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jeg håner ikke de ansatte i ældreplejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jeg håner ikke de ansatte i ældreplejen
Debat Stevns - 17. juli 2021 kl. 12:04

Helen Sørensen (medlem af Socialdemokratiet samt medlem af kommunens Social- og Sundhedsudvalg) skriver i DAGBLADET (3. juli), at jeg udviser stor uvidenhed om forholdene i den stevnske ældrepleje. Helen Sørensen skriver også, at jeg håner personalet i ældreplejen. Det synes jeg ikke, er rimeligt, for jeg forsøger blot at argumentere for, at vi skal have en bedre ældrepleje på Stevns, og det bør der være plads til i den lokalpolitiske debat uden, at man bliver angrebet personligt og på ens faglighed.

Jeg har i øvrigt 47 års erfaring i faget, og jeg arbejder faktisk på et plejecenter på Stevns. Så lidt, eller meget, kender jeg da til tingene. Jeg ønsker ikke at skabe splid, og jeg vil gerne være konstruktiv i forhold til, hvordan vi kan forbedre forholdene. Det er min oplevelse, at flere af mine kollegaer føler det samme. Vi prøver hver dag at gøre det bedste, vi har lært, men det er svært, når vi ikke har hænder nok. Kollegaer går ned med stress og fysiske skader, som kunne undgås, hvis vi havde lidt flere hænder.

Helen Sørensen skriver, at jeg ikke ved, hvad der foregår i ældreplejen, og at jeg skal skamme mig. Det synes jeg, er noget mærkeligt noget at skrive. Personalet mærker meget lidt til det politiske fokus på ældreplejen, som Helen Sørensen taler om. Jeg mener, at svigtet kommer fra politisk side og ikke fra personalet.

Så kære Helen Sørensen og Socialdemokratiet: Jeg håner ikke de ansatte, for jeg er selv ansat i ældreplejen. Det er jeg i øvrigt stolt over.

Ulla Rasmussen
kandidat til kommunalvalget for Dansk Folkeparti

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?