23. januar 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jeg blev ramt på mine sanser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jeg blev ramt på mine sanser
Debat Stevns - 28. august 2018 kl. 15:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kære Lene Vestergård
Jeg skriver til dig, men min hilsen gælder naturligvis hele holdet bag Klint 2, som jeg var så heldig at komme ind og opleve i går aftes. Og jeg blev ramt på mine sanser og dybt i mit indre, hvor logik og fornuft ikke har ord.

arrow Læs også: Tak fra Klint 2 til Stevns

Jeg kan bedst beskrive det som følelsen af at have været med til ikke bare Stevns', men hele verdens skabelse og til en undergang af én »civilisation« - dinosaurernes - ved et meteornedslag. Jeg gik hjem med tanken på, at den næste civilisations-undergang - menneskenes - bliver udløst af os selv, og jeg tror næppe, at den smerte kan gives stærkere udtryk end den sang om smerte, tab og ufattelige lidelser, som jeg hørte i pyramiden i går.

Jeres forestilling blev for mig dog også et vidnesbyrd om, at selv om det så skulle gå så galt, var det ikke verdens ende. Noget nyt vil igen vokse frem og livet - i andre former - fortsætte ind i evigheden. På samme tid skræmmende og optimistisk - ja, ordene slår som sagt ikke rigtig til.

Men tak for den oplevelse, og det gælder både det historiske flyveøglevingesus og bekræftelsen af, at scenekunsten i kombination med en sfærisk / undervandsagtig musik stadig er i stand til at gribe os og formidle selv det mest uudsigelige, så det giver mening.

Med stående ovationer - bravo!
Mogens Sørensen

skuespiller og dramapædagog
Svansbjergvej 2

Herfølge

arrow Ualmindeligt højt kunstnerisk niveau
28. august 2018 kl. 15:50 Opdateret: kl. 12:48