13. august 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvorfor lokalplan 189 i Strøby Egede?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvorfor lokalplan 189 i Strøby Egede?
Debat Stevns - 28. august 2019 kl. 13:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Strøby Egede: Lokalplan 189 er en ommer.

arrow Læs også: Hvorfor svarer I ikke på spørgsmål om lokalplan 189?

Svar på læserbrev fra centerchef i Stevns Kommunes Teknik & Miljø er modtaget. Her blev informeret, at mine spørgsmål har karakter af sagsbehandling - og at svar på mine spørgsmål kan blive besvaret ved personlig henvendelse i forvaltningen.

Jeg ser ikke nogen karakter af sagsbehandling i mine spørgsmål, men ønsker svar på nogle i det offentlige rum, fordi min erfaring med forvaltningen er dårlig, at man får en sludder for en sladder, at en sag lukkes uden andet grundlag, end at forvaltningen pludselig skifter mening.

Svar fra forvaltningen skal blot flytte fokus og kan ikke bruges til noget. Ønsker derfor nogle svar på nogle centrale spørgsmål til lokalplan 189.

Tage: Hvad er begrundelsen for ikke at måtte bygge i halvandenplan med 45 gader i rejsning i delområde C? - skyggevirkning fra 5,5 meter højt hus er større, og vil med stor sandsynlighed medvirke til værdiforringelse i delområde C (mindsket mulighed for hav-kik)

Hvorfor skal kun delområde A og B have mulighed for hav-kik?

Hvorfor er Valmet tag uønsket?
Oplæg: Skal vi i Grundejerforening Stolpegården finde os i - rod og genbrugsplads på Brinken samt et lang tids-oplæg af materialer, brugte fliser og byggemateriel med mere på Skrænten? Ny lokalplan vil tillade ovenstående i delområde B og C.

Grundejerforeninger: Hvor i lovgivningen står, at Stevns Kommune kan kræve og pålægge en grundejerforening byrder og pligter?

Flemming Rasmussen
Brinken 90
Strøby Egede

arrow Lokalplan 189 for Strøby Egede er en ommer
15. august 2019 kl. 15:03 Opdateret: kl. 15:03
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?