23. januar 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvordan kan det mon være, Varly?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvordan kan det mon være, Varly?
Debat Stevns - 30. marts 2019 kl. 10:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kære Varly Jensen, Dansk Folkeparti.

Du er folkevalgt og har ret til at sige din mening, har du sagt gentagne gange. Det er der fuldt respekt for. Det at være folkevalgt må så også forpligte.

Onsdag 6. marts stod der i DAGBLADET, at DF på det seneste kommunalbestyrelsesmøde havde stemt nej 13 ud af 19 gange.

For et par kommunalbestyrelsesmøder siden udtalte du, at du ikke havde tillid til flertalsgruppen, og flertalsgruppen havde ikke imødekommet DF på et eneste punkt.

Dengang stillede jeg dig spørgsmålet, hvorfor du så ville forhandle med dem, når du ikke har tillid til dem, og fik det svar, at det var for borgernes skyld.

På kommunalbestyrelsesmødet torsdag 28. marts trak du flere gange DF's indstilling tilbage, og nu stemte DF's to mandater imod igen. Det skete under selve mødet i salen, og det er nok ikke særligt tillidsvækkende hos flertalsgruppen.

DF stemte imod stort set det hele eller ønskede protokollering af særstandpunkter. Det er fint nok at udtrykke en klar afstandtagen til flertalsgruppen. Men så er DF også alene, svag, og uden indflydelse. Det er de politiske realiteter.

I spørgetiden nævnte jeg, at du tidligere i Kommunalbestyrelsen havde udtalt mistillid til flertalsgruppen, og at DF overhovedet ikke kunne få noget som helst igennem. Derfor stillede jeg dig spørgsmålet: Hvordan kan det mon være?

Du sagde, at du ikke forstod spørgsmålet, så det måtte du have skriftligt. Sådan gør en dreven politiker, når man er i vanskeligheder, og håber, at sagen så er død). Og jeg skulle holde op med at stille dig det samme spørgsmål hele tiden. De her nævnte spørgsmål er dem, som jeg alt i alt har stillet dig. Altså to.

Enhedslisten har i flere tilfælde rost det gode samarbejde, der i flere sager har været med flertalsgruppen. Selv om EL bestemt ikke altid er enig med flertallet, så deltager de og forsøger at gøre deres indflydelse gældende - til gavn for deres vælgere. Modsat Dansk Folkeparti, der bruger mange ord, men kører politisk tomgang.

- Hvordan kan det mon være, vil jeg gerne høre DF's udlægning af.

Og jeg venter spændt på at høre den folkevalgtes mening - for borgernes skyld.

Gerhard Nagott
Thorsvænge 19
Rødvig