20. januar 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvad vil LA egentlig?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvad vil LA egentlig?
Debat Stevns - 11. august 2017 kl. 12:28
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvad vil Liberal Alliance?
Det er meget svært at forstå, hvad Rasmus Englund vil bidrage med i sit indlæg (DAGBLADET tirsdag), da det meste af indholdet er næsten alle nyheder af ældre dato og viden. Ja, vi vil skal have flere indbyggere og turister samt nye arbejdspladser til kommunen. Man kunne kalde det vækst, for vi kan ikke leve af bare at klippe naboen. Og ja, vejene, fibernet m.m. skal vi have på plads, og ja, vi bliver nok nødt til at have flex-åbent i børnehaverne - alt skal jo passe sammen i en helhed. Sælge kommunen, om man vil.

Og ja, hvis der er muligheder for at flytte folk fra passiv forsørgelse til arbejde, er det jo fint, hvis det gøres med værdighed - og mon der er ret mange i denne tid, der »bare vil leve passivt«?

Og skyerne er mørke! Stop nu, i Farum er der 40 procent ældre pt., og ja, det er en opgave, der skal løses. Men vi ved, at den kommer, og sådan er det bare, så Stevns har jo fuld gang i en stor ændring på pasningsområdet, som giver netto 4.5 millioner kroner i gevinst.

Og godt placeret midt i indlægget: De frivillige skal i højere grad inddrages i ældreplejen. Hvad mener du helt præcist med denne udmelding? Skal vi fyre folk og frivillige skal overtage arbejdet - eller hvad tænker LA? De frivillige yder i dag en kæmpe indsats, også på dette område - f.eks. som gåvenner, ledsagehjælp til læge, udflugter m.m. Jeg synes, at de ældre skal have en værdig alderdom, men gør LA det?

Alt i alt er det en opgave at få et budget til at hænge sammen, men sådan er det altså - og man kan bare ikke kaste alt over på frivilliges indsats .

Johnny Andersen
Hårlev
kandidat for Nyt Stevns