7. august 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Har I mon læst vores oplæg?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Har I mon læst vores oplæg?
Debat Stevns - 02. juli 2020 kl. 13:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Svar til Mikkel Lundemann Rasmussen (artikel om vandrerhjemmet onsdag):

Du kvitterer for vores »tilbud om at drive beskæftigelsestilbud i bygningerne«. Et sandt at sige nedsættende referat af vores meget gennemarbejdede og visionære bud på et kommercielt drevet vandrerhjem i verdensklasse i Store Heddinge.

Af vores projektbeskrivelse fremgår en særdeles fagligt valid redegørelse for vores udviklingsplaner i samklang med Verdensarven. Jeg håber, at Kommunalbestyrelsen rent faktisk har læst projektbeskrivelsen og reelt forstår, at med os får man i praksis realiseret det stærke, veldrevne vandrerhjem, man ønsker. Vores evner og muligheder for dette er unikke. At det også skaber jobs til samfundets allersvageste unge med funktionsnedsættelser, er jo decideret rørende.

Hvis visionerne for Verdensarven er mere end blot festtaler, så er det nu, at man skal kende sin besøgstid, hvis man vil drage nytte af ét af de stærkeste faglige tilbud i den specialpædagogiske verden overhovedet p.t. Som det fremgår af projektbeskrivelsen, bliver vi anbefalet af Verdensarv Stevns, Rødvig Ferieby og andre kompetente aktører, som samarbejder med os.

At Stevns Kommune ønsker at fortsætte sit dysfunktionelle aktiveringstilbud til denne noget stærkere målgruppe: de aktiveringsparate på vandrerhjemmet, er i strid med intentionerne i LAB-loven og decideret på kanten af, hvad der er lovligt. Måske endda ud over kanten. Jobcenter Stevns' slogan er »virkeligheden virker«. Der er ingen virkelige jobs i Stevns Kommunes udgave af et aktiveringstilbud. Der er virkelige jobs for medborgere med funktionsnedsættelser og et virkeligt vandrerhjem i Horisontens projekt. Vi nøjes nemlig ikke med at lade som om...

Paw Koch
forstander
Horisonten STU

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?