22. oktober 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grundejerforeninger: Stevns Kommunes planudvalg har før taget lokalplaner af bordet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grundejerforeninger: Stevns Kommunes planudvalg har før taget lokalplaner af bordet
Opdateret 07. december 2018 kl. 13:21
Debat Stevns - 07. december 2018 kl. 13:07
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Svar til Flemming Petersen i forbindelse med hans udtalelser i DAGBLADET lørdag 1. december.

arrow Læs også: Visionært boligprojekt under pres af vejforslag

Grundejerforeningsgruppen i Strøby Egede har følgende kommentarer til dit svar på vores åbne brev til politikerne, hvor vi opfordre til, at Lokalplan 184 og 190 tages af bordet i den nuværende form.

Du siger, at det ikke kan komme på tale at tage de to lokalplaner af bordet på nuværende tidpunkt, idet du henviser til, at der er en proces som alle skal respektere.

Det kan normalt give mening - men ikke i den aktuelle situation. Der er her tale om graverende tilsidesættelse af såvel borgernes rettigheder som hensynet til rettidig omhu omkring den overordnede infrastruktur i området. Det er dette vi i gruppen forsøger at få jer politikere til at indse. Vi forstår ikke, at i undlader at udviser forståelse for så mange borgeres synspunkter og argumenter. En vedtagelse af noget der bare ligner det fremlagte, vil være en fatal fejldisposition fra jeres side.

Desuden er din argumentation ikke korrekt hvad angår det formelle. Der forelå en lignende situation for ca. 1,5 år siden. På det tidspunkt havde forvaltningen - med det daværende PTU-udvalgs godkendelse - udarbejdet et helt umuligt lokalplanforslag for hele sommerhusområdet ved Strøby Strand. Under borgermødet - der i lighed med denne sag - blev holdt midt i høringsperioden, var der flere protester fra en række grundejerforeninger og privatpersoner. Da de tilstedeværende medlemmer af PTU-udvalget indså, at forslaget var for dårligt meddelte de, efter en kort rådslagning i enerum - at de ville tage forslaget af bordet. Som Annette Mortensen (daværende formand for PTU) udtrykte det: Dette forslag er en "ommer" - Vi tager det af bordet.

Det er det samme, vi opfordre jer til nu. Den aktuelle sag er om muligt endnu mere alvorlig end den nævnte. Der er derfor ingen vej uden om. Tag Lokalplan 184 og 190 af bordet i den nuværende form.

på grundejerforeningsgruppens vegne

Jens Bory Henriksen
Kystvejen 178

Strøby Egede

arrow Vi ønsker politisk opbakning til støtte for borgernes interesser
14. december 2018 kl. 12:42 Opdateret: kl. 12:42
arrow Forvirring om Borys budskaber
14. december 2018 kl. 12:41 Opdateret: kl. 12:41
arrow Opgaven er at sikre naturen
13. december 2018 kl. 12:58 Opdateret: kl. 12:58