12. april 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frustration over ejendomsskatter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frustration over ejendomsskatter
Debat Stevns - 24. februar 2021 kl. 12:52

Att.: Steen S. Hansen og Stevns Kommune.

Tak for dit skriv (svar på læserbrev 18. februar).

Men først, jeg ved ikke hvor mange, der var for overflytning til byzone. Men høringen på Strøbyskolen gav ikke et flertal, kun et »dør til dør-arbejde«, hvor vi kunne se refereret, at skatter ville tilpasse sig markedet med stigende salgspriser, men boligskatteforliget i maj 2017 ville give tryghed omkring ejendomsskatter frem til 2024 - det sikrede et flertal for et spinkelt flertal for byzonen.

Jeg gætter på, at du har læst referatet fra mødet på Strøbyskolen, når du specifikt skriver, at vi gennemgik 11 punkter, herunder skatteforhold. Derfor ved du, at der blev spurgt ind til ejendomsskatter, at det blev debatteret, og herunder udtalte du, at boligskatteforliget i 2017 ville sikre en blød overgang.

Det, du skriver, ved alle, der var på Strøbyskolen, og det understøtter ikke noget. Men jeg forstår ikke, hvorfor boligskatteforliget fra maj 2017 ikke gør den forskel, som vi blev lovet.

Det er jo jer i Kommunalbestyrelsen, som beslutter, hvordan forliget udmøntes.

Flemming Rasmussen
Brinken 90
Strøby Egede

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?